Ми у Facebook
03.05.2017, 22:49

"Чим більше людей в ЦНАПі, тим більше цивілізованого сервісу в Рівному"

Рівняни у соціальних мережах діляться враженнями від отриманих послуг у Рівненському регіональному ЦНАПі.

В той час, коли багато хто нарікає на те, що бюрократична тяганина часто займає чимало часу і сил, у соціальних мережах рівняни радіють тому, що у обласному центрі ситуація змінилася на краще. А стало можливо це завдяки спільному проекту міської і обласної влади, що реалізований в рамках Державного фонду регіонального розвитку. Мова йде про діяльність Рівненського регіонального ЦНАПу.


ВІДЕО - Екскурсія Рівненським Центром надання адміністративних послуг [+Відео]


Нині рівняни не приховують позитивних емоцій від відвідування центру. Один з останніх коментарів, які зустріли у мережі фейсбук:

- Був в Рівненському ЦНАПі, як ФОП-брав витяг. Від входу в будівлю до виходу з неї вирішив все за 18 хв. Хоча прийшлося очікувати в черзі 3 хв, і програма Ощадбанку підвисала. В принципі, можна було б вкластися і в 13-14 хв. А в минулому це був квест на 2-3 дні, - пише рівнянин Олександр ОСОВЕЦЬ. - все добре, нема до чого придертися. І як облрада не дозволила штат збільшити... Чим більше людей в ЦНАПі, тим більше цивілізованого сервісу в Рівному.


Рівненські інновації отримали Спеціальну відзнаку в столиці




У коментарях інші відвідувачі Рівненського регіонального ЦНАПу теж відмітили якість обслуговування. Участь в обговоренні взяв і заступник міського голови Рівного, а в минулому - директор Рівненського регіонального ЦНАПу Віталій ГеЕРМАН, який зауважив:

- Приємно читати такі публікації. Це спільний проект міської і обласної влади, реалізований в рамках Державного фонду регіонального розвитку. Значить міська влада на правильному шляху. Обласна рада в даному випадку надає лише приміщення в оренду і встановлює розмір орендної плати. У нас з обласною радою конструктивна співпраця. Вирішення питання збільшення загальної чисельності працівників ЦНАПу, це компетенція Рівненської міської ради. Міський голова Володимир Хомко і депутати міської ради всіляко підтримують наші ініціативи. Функції з керівництва і відповідальність за організацію діяльності Рівненського регіонального ЦНАПу рішенням міської ради покладені на Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради. Все добре. Незабаром відкриття Паспортного сервісу. Ми працюємо для вас!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ