Ми у Facebook
09.07.2017, 10:30

У яких випадках рівняни можуть не отримати субсидії на газ

Про це з’явилося відповідне оголошення.
Користувачі особистого кабінету на сайті «Рівнегаз» отримали таке повідомлення:



Якщо ви не використали всю суму нарахованої субсидії на індивідуальне опалення природним газом за опалювальний період 2016-2017 рр., невикористану частину субсидії постачальник повернув з вашого особового рахунку до бюджету.

Як рівняни зможуть працювати в Польщі за безвізом

Якщо станом на 1 червня за вашим особовим рахунком наявна заборгованість за спожитий газ, її потрібно погасити у термін, який зазначено у рахунку. Наявний борг міг виникнути з таких причин:

1. Заборгованість накопичена до початку опалювального сезону та не сплачена впродовж зими-весни.
2. Не сплачено в повному обсязі нарахування за травень.
3. Споживання газу в опалювальний період перевищувало соціальні нормативи. У такому разі одержувач субсидії сплачує за фактично спожиту послугу з урахуванням розміру призначеної субсидії. (п. 4, 15 Постанови КМУ від 21.10.1999 №848, якою затверджений порядок призначення та надання населенню субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, далі - Порядок).

Як працюватиме Рівненська обласна бібліотека літом (+ФОТО)

Нагадуємо, що заборгованість на особовому рахунку одержувача за період дії субсидії не допускається. У разі прострочення заборгованості на понад два місяці, відповідно до п. 14 Порядку, субсидія на наступний строк органом соціального захисту не призначається.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами