Ми у Facebook
18.07.2017, 19:00

Народні прикмети: якщо змія заповзла в будинок

Люди здавна бояться плазунів, проте ігнорувати їхню присутність також не можуть. Що означало, якщо змія заповзла в будинок.
Більшість людей витлумачать це, як поганий знак, але це абсолютно невірно. Така народна прикмета стверджує, що подібна зустріч закликає мешканців цього будинку до обережності, терпимості і мудрості. Це може стосуватися, як прийняття рішення, так і міжособистісних відносин.

Нагадаємо, що нещодавно в Рівному знайшли мертву змію біля житлового будинку.

У тому випадку, якщо плазун не просто приповз в будинок або поріг, а ще й відклало свої яйця, це свідчить про те, що будинок у цілковитій безпеці. У найближчі десять років у цьому будинку буде панувати повна ідилія у всьому - починаючи від фінансової стабільності і закінчуючи взаєминами між живуть людьми.

А от якщо змія приповзла в житловий будинок і скинула там свою шкірку, вважається досить поганою прикметою. Така подія віщує комусь з домочадців сильну і тривалу хворобу або швидку смерть, але не варто бути занадто забобонним. Це всього лише повір'я.

Доброю ознакою вважаються такі обставини: якщо в новобудову, де ще не жила людина, вповзала змія. Вона привносила в це житло позитивну енергетику і навіть після того, як тварина відповзає, воно оберігало його. Вважалося, що цього будинку не будуть страшні ніякі природні катаклізми - пожежі, повені, урагани тощо. Крім того, і з самими жителями уподобаного змією житла до тих пір, поки вони там проживають, не трапиться нічого негативного.

Що робити, якщо вкусила змія

Ні в якому разі не можна вбивати цього плазуна, якщо вів заповз в будинок. Це може накликати серйозні неприємності. Якщо змія є отруйною, краще дати їй можливість самостійно поповзти або викликати професіоналів, які безпечно «евакуюють» тварину. Існує прикмета, що якщо вбити змію, навіть не спеціально, протягом 5 років людини, яка вчинила цей вчинок, будуть переслідувати неприємності.

Який б не була прикмета - доброю чи не дуже, не слід беззастережно вірити в неї, адже це не більше, ніж марновірство.

За матеріалами wmn.pp.ua





На правах реклами