Ми у Facebook
01.08.2017, 10:32

ФОТОФАКТ: чи правда, що рівняни-боржники не отримають субсидії

Щодо цього розклеїли оголошення у місті Рівному.
Такі оголошення про те, що люди, які мають борги за комунальні послуги, можуть не отримати субсидії, нещодавно з’явилися біля входу у рівненські під’їзди.

Коли рівняни дізнаються про призначені субсидії




Внизу на одному з них з’явився категоричний напис: “Брехня”.

Правда це чи ні кореспонденту ОГО розповіла Віра Мельник — начальник управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому. Справді, така інформація відповідає дійсності. За її словами, організації-надавачі комунальних послуг передали в у правління соціального захисту інформацію щодо боржників. І 3 700 боржникам у Рівному не призначили субсидії, про що їх повідомили. Аби виправити цю ситуацію потрібно в управління управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому принести довідку про погашення або реструктуризацію боргу, після чого субсидіють можуть призначити.


Як рівнянам повернути 700 грн за субсидії?

Нагадаємо, із початку травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій. На підставі змін, у травні органи соціального захисту населення мають провести призначення субсидій на наступний рік та розрахувати її розміри на літній період. Також для цього фахівці управлінь соціального захисту отримали нове забезпечення. Через це процес розрахунку субсидій затягнувся.

Як стало відомо ОГО, повідомлення про субсидії рівняни отримають найближчим часом.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами