Ми у Facebook
22.08.2017, 10:40

Обласна влада відзначила рівненських спортсменів грошовими преміями

Голова ОДА Олексій Муляренко, його заступник Світлана Богатирчук-Кривко та голова облради Микола Драганчук вручили спортсменам сертифікати на грошову винагороду. Головними чиновниками Рівненщині були відзначені призери XXIII літніх Дефлімпійських іграх та останніх Чемпіонатів Європи.
«Щира подяка вам, шановні спортсмени та тренери, за самовіддану та нелегку працю. Своїми виступами ви піднімаєте престиж України у світовому співтоваристві. Хочу запевнити вас, що керівництво області і надалі надаватиме усіляку підтримку кращим спортсменам та тренерам», - звернувся до присутніх Олексій Муляренко.

Як уточнили в прес-службі Рівненської обласній державній адміністрації, фінансову підтримку від влади області отримали дзюдоїстка Катерина Шепелюк та футболіст Сергій Фролов - за перемоги у XXIII літніх Дефлімпійських іграх. За три призових місця Катерина одержала нагороди у розмірі від 20 до 30 прожиткових мінімумів (13 472 - 50 520 грн.). Сергію вручили сертифікат на понад 50 тисяч гривень.

Юлія Галінська, Давид Хорава й Олександр Косінов за золоті медалі чемпіонату Європи з дзюдо отримали по 15 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (25 260 грн). Крім того їх відзначили за срібні та бронзову нагороди – від 5 до 10 прожиткових мінімумів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

Людмила Логацька, Олександр Шаблій, Олександр Помінов за ІІ місце мають по 10 прожиткових мінімумів (16 840 грн.).

За бронзові відзнаки по 5 прожиткових мінімумів отримали Сергій Котенко та Олександр Назаренко.

За ІІІ місце на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед молоді одержала сертифікат Катерина Климюк - в розмірі 2 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (3 368 грн.)

Крім того, грошову нагороду отримали й тренери спортсменів.

Нагадаємо, в кінці липня голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко відзначив нещодавній успіх рівнянки Наталії Прищепи, яка здобула «золото» на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Очільник ОДА вручив спортсменці грошовий сертифікат на кругленьку суму.





На правах реклами