Ми у Facebook
25.08.2017, 08:40

У рівненському МБК відбулась символічна фотовиставка

Вручили традиційний 6 Кубок Рівного з фотомистецтва.
У рівненському МБК відбулась фотовиставка, що зібрала провідних фотографів світу та всієї України. Проведенню виставки передував конкурс на чолі з трьома суддями. Головою журі був відомий фотограф Рівного Олександр Харват:

- Взагалі, це досить нелегко. Я вже дуже багато років роблю. От на Покрову буде вернісаж, його я роблю вже 12 років, Кубок з фотомистецтва 6 років. Кожен раз, якби вже накатано і легко не було і ніби вже знаєш як це робити, але складніше стає трішки фінансово, трішки таке становище але хочеться тримати марку. Я багато думав варто, чи не варто, але є люди, які активно ставляться до цього і глядачам цікаво.



"Півстоліття у фотографії" рівненського фотохудожника Олександра Харвата (+ ФОТО)

Захід зібрав чимало рівнян, які цікавляться творчістю фотографів. Рівнянка, фотограф - аматор Людмила Холодкова, поділилась своїми враженнями від фотовиставки:

- Я любитель фотограф. Фотоапарат завжди тримаю в руках. Мені дуже подобаються всі заходи. які відбуваються у Рівному пов'язані з фотографією.



Куди піти на День Незалежності(+ ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Кубок цьогоріч здобув італієць Perini Valerio. Найбільше нагород отримали одесити, а львівський фотограф Наталія Павловська розповіла, що приємно вражена гостинністю та доброзичливістю рівнян:

- Ми дуже раді приїжджати і брати участь у всіх конкурсах, які організовують колеги з Рівного. Тому всі члени національної спілки львівської організації активно брати участь і обмінюватися роботами, запрошувати на пленери і приїжджати на Рівненщину. Тут завжди приємна атмосфера та доброзичливі люди.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ