Ми у Facebook
26.08.2017, 08:10

Рівняни вибороли медалі Чемпіонату України з пляжного волейболу

В останні вихідні в Новій Каховці завершився чемпіонат України з пляжного волейболу в наймолодші віковій категорії. Гравці 2004 року народження та молодші визначали найкращих у фінальному етапі. Приємно, що на п’єдестал пошани знову піднялися представники Рівненщини.
Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу (РОФВ), у хлопців до фінального етапу пробилися дві пари. І якщо парі Омельчук/Бесараб трохи не вистачило до вирішальних матчів і вони зупинилися на п’ятій сходинці, то Станіслав та Тимофій Онуфрейчуки в підсумку вибороли бронзу чемпіонату. У півфіналі вони поступилися дуету з Нової Каховки та Херсону Бойко / Крамаренко 0:2(15:21, 17:21),а гра за третє місце не відбулася через зняття пари Цап / Крайниковець.

Навряд чи такий результат задовільнив Станіслава та Тимофія бо до старту фінального етапу вони мали перший номер посіву. Проте привітаємо їх з медалями та побажаємо успіхів вже в наступних змаганнях.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська пара стала срібними призером чемпіонату України з пляжного волейболу

У Запоріжжі рівненські пляжники стартували у Чемпіонаті України

Дві пари від Рівненської області виступали у змаганнях дівчат. Гусейнова / Плюхина також фінішували п’ятими. А Марина Стельмах та Крістіна Лагоднюк, маючи третій номер посіву у підсумку здобули срібні нагороди. У фіналі наші дівчата поступилися беззаперечному фавориту змагань парі Романюк / Сердюк з Чорноморська 0:2.

Нагадаємо, рівнянки Кароліна Підгурська та Наталія Грищенко здобули золото на Чемпіонаті України U-16 з пляжного волейболу. У непростому фіналі лише на тай-брейку рівненські дівчата здобули перемогу над парою з Деражні Іриною Чорною та Ольгою Мельник.

Раніше у Рівненській обласній федерації футболу відзвітувалися про проведення IX Чемпіонату Рівненської області з пляжного футболу. Вже звично, змагання відбулося на Білому озері і традиційно найкраще на них зіграли місцеві команди – представники Володимирця і Вараша.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ