Ми у Facebook
05.09.2017, 12:37

На Рівненщині відзначили кращих підприємців

Першого вересня у приміщенні Рівненської ОДА відзначали найкращих підприємців з нагоди святкування Дня підприємця. Зі святом представників бізнесу привітали керівники держапарату області на чолі з головою Рівненської облдержадміністрації Олексієм Муляренком.
- Я щиро дякую кожному з вас за створені робочі місця, мільйони гривень податків, які надійшли до бюджету нашої країни. Адже завдяки вашій роботі ми будуємо школи, садочки, дороги та розвиваємо нашу країну, - звернувся до присутніх Олексій Муляренко.



Деревообробне підприємство ТОВ «Свиспан Лімітед» було відзначене як один з кращих роботодавців області, що забезпечує зайнятість населення та сприяє у створенні нових робочих місць. Сьогодні на виробництвах ТОВ «Свиспан Лімітед» працює понад 1000 працівників: оператори, механіки, слюсарі-ремонтники, електрики, технологи, інженерний та адміністративний персонал тощо. Колектив постійно поповнюється молодими кадрами, а компанія всіляко підтримує бажання працювати та розвиватись: проводять навчання, семінари як власними силами, так і залученням зовнішніх фахівців.



- Сьогодні наша компанія пропонує роботу таким спеціалістам, як: слюсарі, електромонтери, оператори, технологи, механіки та енергетики», – коментує керівник відділу кадрів підприємства Алла Вовчук. – Заробітна плата на підприємстві виплачується вчасно та стабільно, а рівень оплати праці постійно зростає. Так, станом на вересень 2017 року середня заробітна плата становить 8000 грн. Окрім того, підприємство забезпечує працівникам соціальний пакет, постійно діє система надання матеріальних допомог, оздоровлення дітей працівників у літніх таборах, активно розвиваємо здоровий спосіб життя у колективі».

Деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед» - серед кращих товаровиробників Рівненщини

ТОВ «Свиспан Лімітед» - один з лідерів виробництва деревостружкової плити в Україні. Підприємство реалізовує свою продукцію під торговою маркою SWISSPAN By Sorbes у більшості країн Євросоюзу та Азії. Компанія працює на ринку понад 14 років та завоювала довіру мільйонів споживачів у всьому світі. Завдяки іноземним інвестиціям підприємство успішно функціонує та модернізує виробництво.



За керівним пультом стоїть Юлія Федишин – директор товариства, яка вже понад 30 років працює у сфері деревообробки та пройшла шлях від лаборанта до керівника двох потужних підприємств. За словами пані Юлії, сьогодні головна задача підприємства забезпечувати ринок якісною продукцією вітчизняного виробника, а працівників – гідними умовами праці.







На правах реклами