Ми у Facebook
01.03.2017, 15:30

Деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед» - серед кращих товаровиробників Рівненщини

28 лютого 2017 року в Рівненській облдержадміністрації було підведено підсумки регіонального конкурсу «Лідер якості Рівненщини-2016». Серед учасників – близько ста п’ятдесяти різнопрофільних підприємств області, 40 з яких отримали відзнаки за високу якість виготовленої продукції та наданих послуг.
Зокрема, переможцем визнано деревообробне підприємство «Свиспан Лімітед» у номінації «Товари виробничо-технічного призначення».

Підприємство «Свиспан Лімітед» отримало нагороду за якість

Вже понад 14 років підприємство з іноземними інвестиціями працює у Костополі, виготовляючи високоякісні та екологічно безпечні деревостружкові та ламіновані плити, що використовуються для виготовлення меблів, стінових панелей, елементів декору, у будівництві та інших сферах. За цей час компанія завоювала довіру мільйонів споживачів по всьому світу, а продукція торгової марки Swisspan by Sorbes добре відома у більшості країн Євросоюзу, таких як Італія, Німеччина, Польща, Швеція, Литва та ін. На сьогодні підприємство має найбільший вибір декорів меблевих плит в Україні, який налічує близько 250 зразків. Всі вони відповідають сучасним тенденціям в сфері виробництва меблів та дизайну інтер’єру.



Вручаючи диплом за високу якість продукції директору підприємства Юлії Федишин, заступник голови облдержадміністрації Ігор Тимошенко наголосив на тому, що запорука розвитку та стабільності економіки нашої держави - це підтримка вітчизняної промисловості. Серед підприємств, які з року в рік успішно розвиваються, створюють нові робочі місця, сплачують податки та випускають якісну продукцію - ТОВ «Свиспан Лімітед» . Основна задача, яка стоїть перед підприємством сьогодні- це забезпечити людей роботою, а український ринок – продукцією вітчизняного виробництва. Сьогодні Україна має всі можливості, щоби стати сильною, успішною та впливовою країною і розвиток української промисловості є цьому запорукою.

ТОВ «Свиспан Лімітед» — зроблено в Україні







На правах реклами