Ми у Facebook
12.09.2017, 16:40

Військові розпочнуть навчання на Рівненщині

А також у ще двох областях.
Прес-служба оперативного командування «Захід» повідомляє про початок проведення планових військових навчань з військовими частинами та підрозділами оперативного командування «Захід».

Україна зміцнює кордони через навчання російських військових “Захід — 2017”


На час навчань як вдень, так і вночі переміщатиметься військова техніка, розгортатимуть військові табори поза межами населених пунктів.

Військові відпрацьовуватимуть військові завдання в Сарненському, Володимирецькому, Дубровицькому, Рокитнівському та Зарічнянському районах Рівненської області;

Поблизу Рівного стріляли танки (+ФОТО)

Любомильському, Камінь-Каширському, Ратнівському, Старовижівському, Шацькому, Любомильському, Ковельському, Маневицькому районах Волинської області;

Олевському, Овруцькому, Ємільчинському, Лугинському, Народицькому, Коростенському, Малинському районах Житомирської області.

Командування оперативного командування «Захід» звертається до місцевого населення з проханням з розумінням поставитися до обмежень або незручностей, які можуть спричинити практичні дії підрозділів ЗС України.

Крім того, як повідомив Роман Коваль - керівник обласного осередку "Державницької ініціативи Яроша, згідно розпорядження Командувача УДА Дмитра Яроша, привели в готовність підрозділи УДА на півночі Полісся. Причина цього - білорусько-російські навчання "Захід - 2017".

Нагадаємо, що українська влада, військові та експерти занепокоєні спільними білорусько-російськими навчаннями “Захід — 2017”. Генштаб ЗСУ підготував комплекс заходів для реагування української армії на можливі загрози, які можуть виникнути під час таких навчань.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами