Ми у Facebook
22.09.2017, 10:40

У Рівному відбувся легкоатлетичний турнір пам’яті Віктора Завацького

Молоді легкоатлети з’їхалися на чотирнадцяті щорічні відкриті змагання з легкої атлетики пам’яті професора Віктора Завацького, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України. Місцем проведення заходу став рівненський стадіон «Авангард».
На доріжки головної спортивної споруди Рівного одночасно ступили спортсмени з Рівненської, Волинської та Львівської областей.

В естафеті 4х100 м (жінки) перемогу здобула команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, в аналогічному забігу серед чоловіків першою стала збірна Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк). В змішаному забігу, де від кожного колективу було два чоловіка і дві жінки, найсильнішими були представники Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука (м. Рівне). До речі, у складі цього колективу на одній з дистанцій бігла заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Наталя Прищепа.

Окрім естафетного бігу також відбулися й забіги серед чоловіків на 800 метрів, де перемогу здобув Євчук Василь та 3000 метрів, тріумфатором котрої став Полюхович Роман. Обоє спортсменів були представниками команди МЕГУ. По завершенню змагань всі переможці та призери отримали грамоти, медалі та призи від організаторів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У рівненському «Престижі» відбувся Олімпійський урок

Сім сотень рівнян у парку Шевченка активно провели «Олімпійський день»

Нагадаємо, як повідомляє «ВСЕ про спорт», 11-12 вересня у Хмельницькому на оновленому стадіоні «Поділля» проходив Відкритий Чемпіонат області з легкої атлетики серед кадетів 2002 р.н. та молодших.

В змаганнях брали участь спортсмени Хмельницької, Тернопільської, Рівненської та Вінницької областей. Серед переможців та призерів були і спортсмени ОСДЮСШОР.

Осташевський Віктор впевнено переміг на дистанції 400 м з бар’єрами. Його час становив 1.03.8 хв (тренер Чулаєвська Н.Ю.).

Ще один вихованець Чулаєвської Н.Ю. Шевчук Ілля переміг на дистанції 200 м. Його час 25.4 с. Трішки не вистачило для перемоги з бігу на 200 м ще одному вихованцю ОСДЮСШОР - Єгеру Дмитру. Він посів третє місце з часом 25.9 с.

На другу сходинку п’єдесталу в змаганнях з метання спису піднявся вихованець Бугайчука М.П. - Романюк Валентин. Його результат - 41 м 87 см.

В запеклій боротьбі друге місце з бігу на 800 м та часом 2.38.3 хв, виборола Салімчук Наталія - учениця Романчука М.С.

З бігу на 100 м дубль третіх місць принесли команді Рівненської ОСДЮСШОР Єгер Дмитро(тренер Бугайчук М.П.) та Власюк Анна (тренер Машанєнков О.В.). Час Дмитра - 11.9 с, Анни - 13.3 с.

Закінчились змагання перемогою вихованців ОСДЮСШОР у естафетному бігу 4*100 м серед юнаків. В забігу брали участь Солодкий Іван (тренер Бугайчук М.П.), Шевчук Ілля (тренер Чулаєвська Н.Ю.), Легкий Максим (тренер Подолянко В.З.), Єгер Дмитро (Бугайчук М.П.). Час переможців склав 48.3 с.





На правах реклами