Ми у Facebook
30.09.2017, 11:06

Будні виробників українського взуття, як їм працюється в умовах сучасної економіки

Сучасний український ринок взуття рябить безліччю різноманітних моделей та кольорів. Проте, не зважаючи на різноманіття, у цього товару є дещо спільне – більша частина асортименту поставлена закордонними виробниками.
Взуттєва промисловість за останні десятиліття значно поступилась закордонним, а її потужність складає всього 10-15 відсотків від колишньої. Виникає питання, що спричинило таку ситуацію, та де можна знайти й купити взуття від вітчизняного виробника?


Причини низької конкурентоспроможності українських виробників на думку магазину «Топік»



Серед основних проблем, з якими стикаються українські виробники взуття, можна виокремити відсутність якісних матеріалів для взуття. Це спричинено тим, що більшість комплектуючих імпортуються з-за кордону, а вітчизняні фабрики є «пережитками радянського союзу» та мають дуже старе обладнання й повільний темп роботи. До всього вищевказаного додається також брак кваліфікованих спеціалістів, оскільки бути чоботарем нині вже не модно.

Ринок буквально «наводнений» взуттям по низьким цінам з Туреччини та Китаю, однак українське на ньому рідко трапляється. Важлива причина занепаду промисловості криється також і в державній політиці. Як відомо, сьогодні в Україні в сфері малого та середнього бізнесу вже майже повсюди існує конкуренція, а державні інстанції ніяк не допомагають розвитку промисловості. Навпаки, податки на бізнес часто перевищують дохід. До того ж, навіть якісне українське взуття важко реалізувати через шалену популярність підробок відомих брендів.



Де купити взуття від українського виробника?


Магазин взуття «Топік» чудово розуміє ситуацію, що склалась на ринку взуття, й тому пропонує увазі покупців взуття виключно від українських виробників за доступними цінами.

В нашому каталозі на сайті topik.com.ua представлено великий вибір взуття на будь-який смак. У нас можна купити зимові кросівки та чоботи, виготовлені на українських фабриках в містах Харків, Житомир та Бровари.
Переглянути каталог зимових кросівок можна за посиланням https://topik.com.ua/g9925805-krossovki.

Нажаль, в останні роки, «закордонне» стало синонімом до слова «якісне». Якщо виникає потреба, наприклад, купити кросівки, то в першу чергу звертають увагу на продукцію закордонних виробників, тому що це популярно. Численні «найки», «адідаси» та «рібок» заполонили вулиці великих та малих міст. Заможні покупці шукають їх в фірмових магазинах, інші замовляють дешеві копії в інтернет-магазинах взуття. Проте, набагато зручніше придбати якісні зимові кросівки від місцевого виробника за доступною ціною. Придбати кросівки недорого можна на сайті магазину «Топік» https://topik.com.ua/.

Пам’ятайте, що українське взуття може й має бути стильним та якісним.







На правах реклами