Ми у Facebook
02.10.2017, 09:23

Ровесниця «ОГО» Надія Корнійчук: в її руках оживає бісер

До свого 25-річчя шукали тих, хто народився в той же день, що й улюблена рівненська газета, щоб дізнатися, чим живуть та захоплюються ровесники «ОГО».
Відгукнулася рівнянка Надія Корнійчук, яка, як і газета «ОГО» 2 жовтня цього дня відзначає своє 25-річчя. Ця симпатична та непосидюча дівчина має цікаві захоплення: вишивка та бісероплетіння.

Працювати з бісером Надія почала ще коли їй тільки виповнилося шість. Тоді на гуртку в дитячому санаторії вона сплела крокодильчика, якого береже і досі. Відтоді і почалася її бісерна любов. Спочатку відтворювала ескізи в книжках, які їй дарувала мама, пізніше почала шукати натхнення в інтернеті та створювати авторські вироби.

Історія "ОГО": від газети приватних оголошень до інформаційно-рекламного тижневика [+Фото]
Першими поціновувачами Надійчиних виробів, окрім рідних людей, були друзі та однокласники. Більшість робіт роздаровувала, або робила подаруночки на замовлення.

Захоплюватися майстерністю дівчини почали, ще коли вона навчалася в школі. Тоді вона й отримала свою першу грамоту за перемогу в міському конкурсі учнівської творчості. Зараз з її досвіду вчаться тепер й інші майстрині, бо поетапно викладає свій доробок в просторах інтернету.

ОГО 25: як виглядав один з перших випусків газети "ОГО"

Високий рівень професіоналізму майстрині підтвердив диплом учасниці ІІІ Всеукраїнської виставки «Бісер: Вчора. Сьогодні. Завтра» (Київ, 2014 рік). А біля її бісерних виробів на алеї майстрів на Музейних Гостинах у Рівному подовгу затримуються перехожі. І якби можна було колекціонувати викликані тими виробами емоції, це були б лише усмішки замилування і суцільний позитив.

У бісерній колекції Надії є оригінальні прикраси, об’ємні фігури звірят та картини. Є й цікаві екземпляри, як то бісерний зоопарк чи бісерний одяг та аксесуари для ляльки Барбі.



Починала з намистинок китайського виробництва. Із часом спробувала чеський бісер і відтоді плела тільки з нього. Та якось замовила через інтернет японський. Його досконала якість надихнула на створення багатьох прикрас: браслетів, кулонів, сережок, заколок у волосся та інших аксесуарів.

Останні кілька років Надія захоплюється вишивкою. Хоч своє заняття вона називає лише захопленням, кожен стібок в Надії лягає професійно. Підтримує дружину коханий чоловік, він навіть зробив для неї розкішний подарунок – написав програму-конвектор, що підбирає кольори ниток для вишивання.



До речі, ровесниця «ОГО» виховує ще й двох маленьких синочків. Тому для своїх улюблених хобі залишається все менше часу, та якби розмістити всі вишиті нею картини, то навряд чи вистачило б стін у квартирі.







На правах реклами