Ми у Facebook
03.10.2017, 15:40

На Рівненщині судили водія за ДТП, у якій загинув 17-річний хлопець [+Фото]

Смертельна аварія сталася 20 травня цього року у селі Борове Зарічненського району.
Того дня 19-річний хлопець з села Борове на автомобілі «BMW» разом із своїм 17-річним односельцем їхав по селу.

На заокругленій ділянці дороги водій не впорався із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, в’їхав у дерев’яний паркан та придорожнє дерево. Після чого автомобіль перекинувся.

Внаслідок аварії 17-річний пасажир загинув на місці.

На суді встановили, що автомобіль був технічно несправний, незареєстрований в установленому законом порядку в Україні та перебував на її території з порушенням митного законодавства.

За смертельну ДТП на Рівненщині водій сплатить сто тисяч гривень [+Фото]

Водій рухався по вулиці Глинище в селі зі швидкістю приблизно 70 км/год., яка перевищує максимально допустиму швидкість руху на даній ділянці дороги. Він проявив неуважність до дорожньої обстановки, неправильно її оцінив і не вибрав безпечної швидкості руху.



Суд визнав його винним за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, - авт.) і призначив покарання у виді позбавлення волі строком на три роки без позбавлення права керування транспортними засобами.

І одразу ж звільнив від відбування покарання на підставі ст.75 КК України з випробуванням і встановленням іспитового строку на один рік.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.






На правах реклами