Ми у Facebook
07.10.2017, 10:40

В БК «Рівне» пообіцяли подарунки, шоу та сюрпризи у стартових матчах сезону

Баскетбольний клуб «Рівне» запрошує усіх разом стати учасниками чергового етапу відродження баскетболу в Рівному. Перші домашні матчі чоловічої команди відбудуться у суботу 7 жовтня о 17:00 та неділю 8 жовтня о 12:00 у спорткомплексі «ДЮСШ-4».
У першому турі Вищої ліги Чемпіонату України рівняни прийматимуть КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР» (Дніпро).

Як відзначили у прес-службі БК «Рівне», якщо абстрагуватися від умовностей, то на сьогоднішній день в команді-суперника грають найтитулованіші баскетболісти країни. Адже, це є базовий клуб для дефлімпійської збірної України, і більшість дніпровських гравців наразі є діючими Чемпіонами Європи з баскетболу серед спортсменів з вадами слуху.

Рівняни дуже серйозно налаштовуються на ці матчі, адже не мають права на поразку, а тому просять уболівальників повірити в них та прийти підтримати БК «Рівне» у цих матчах, навіть записали відеозапрошення на гру, а самі гравці вже докладуть максимум зусиль, щоб перемогти та показати гідну та яскраву гру, яка сподобається усім присутнім.

Адміністрація клубу також не сиділа склавши руки. Для усіх хто прийде на баскетбол очікує справжнє шоу з конкурсами, подарунками та приємними сюрпризами.

Тільки купивши квиток за символічні десять гривень Ви вже отримаєте подарунок від спонсора «Сталева гора».

Вже до цього матчу керівництво БК «Рівне» потурбувалося за тих, хто хоче мати в своїй домашній колекції атрибутику клубу. Її можна буде також придбати безпосередньо в залі – це значки, прапорці, шалики, шапки, футболки тощо. Асортимент буде оновлюватись та доповнюватися постійно, все залежатиме від попиту.

Під час гри на уболівальників очікує фотоконкурс з розіграшем атрибутики клубу. Вам потрібно зробити селфі в залі та викласти його на свою сторінку у ФБ з хештегами #бкрівне та #миєрівне. Вже до завершення матчу випадковим чином буде визначений та нагороджений переможець.

У коротких та великих перервах матчу уболівальників розважатиме дівоча група підтримки, яка окрім танців роздаватиме атрибутику клубу.

Цікаво має бути в перерві. Організатори матчу обіцяють цікаві конкурси для глядачів, тому, рекомендують не поспішати залишати зал.

З фінальним свистком сюрпризи від БК «Рівне» не закінчаться. Серед найпалкіших уболівальників, які потраплять в об’єктив нашого фотографа будуть розіграні призи.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сергій Ліщук пообіцяв відродити у Рівному баскетбольний клуб

Президентом нового баскетбольного клубу «Рівне» став Сергій Ліщук

Детальніше про цей конкурс буде повідомлено на офіційній сторінці БК «Рівне» у соцмережі Фейсбук. Долучайтесь до нас та будьте в курсі усіх новин, конкурсів та розіграшів від БК «Рівне».

Нагадуємо, що керівництво БК «Рівне», розуміючи свою соціальну відповідальність перед рівнянами наразі прийняли важливе рішення: журналістам, дітям, пенсіонерам, інвалідам та учасникам АТО вхід на матчі безкоштовний. Розповідає, Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук:

- Ми вирішили, що дітям, пенсіонерам, інвалідам, учасникам АТО - вхід на матчі БЕЗКОШТОВНИЙ!!!. Діти наше майбутнє! Якщо у вихідний день дитина, чи підліток замість гаджета, комп'ютера, або вулиці обирає баскетбол - це вже НАША спільна перемога. Ми не маємо жодного морального права якось їм в цьому перешкоджати. Беріть друзів та гайда на баскетбол, ми завжди раді будемо Вас бачити. Якщо Ви виглядаєте не за роками дорослими, то для уникнення непорозумінь, будь-ласка, захопіть з собою якийсь документ, який доводить, що Ви не старші 16 років, або що ще навчаєтесь у школі. БК "Рівне" з великою повагою ставиться до старших людей, людей з особливими потребами, та тим більше тих, хто боронить нашу країну. Не забудьте документ, який підтверджує Ваш статус, і нам буде велика честь, якщо Ви прийдете на матчі БК "Рівне". Правило для Баскетбольного клубу "Рівне" у співпраці з журналістами. Один раз і назавжди! ЖОДНИХ АКРЕДИТАЦІЙ!!! БК "Рівне" ніколи не зловживає владою та не буде цього робити, особливо в стосунках із представниками ЗМІ! Ми завжди раді бачити Вас на наших матчах та інших подіях. Чи прийдете Ви за завданням редакції, чи просто за покликом серця з друзями та сім'єю, через любов до баскетболу, Вам завжди будуть раді!!! Щоб потрапити на гру, Вам достатньо на вході показати посвідчення журналіста, і Ви спокійно можете заходити в зал. Відкладайте свої справи, беріть друзів, знайомих родину та приходьте на наші матчі. БК «Рівне» потрібна підтримка. Ми чекаємо на Вас вже цієї суботи та неділі!!!








На правах реклами