Ми у Facebook
14.10.2017, 17:25

Де у Рівному потрібного лікаря знайти?

Для того, щоб бути здоровим, просто дбати про своє здоров’я сьогодні вже недостатньо. Адже коли з’являються якісь питання стосовно самопочуття, із вибором лікаря важливо визначитись завчасно. Бо ж лікарів зараз багато. Основна порада – у разі потреби не затягуйте із візитом до лікаря, дбайте про себе і будьте здорові!
Питання, яке час від часу цікавить, мабуть, кожного: де у Рівному можна пройти обстеження?

Людмила Чучман-Казимирська.
Людмила Чучман-Казимирська.


Тож інформуємо вас, наші шановні читачі, про обстеження в Рівному на високому рівні, професійний догляд за хворими, а також до уваги батьків пропонуємо цікавий коментар від дитячого і підліткового гінеколога – лікаря-професіонала Людмили Чучман-Казимирської.

УЗД серця.
УЗД серця.




Спеціалізований кабінет УЗД серця та судин

Вже рік у місті Рівне працює Спеціалізований кабінет УЗД серця та судин, що дає можливість жителям міста та області отримати медичні послуги такого рівня, який відповідає вимогам провідних кардіологів медичних закладів столиці. Це стало доступним завдяки унікальному поєднанню спеціалізованої кардіологічної УЗД системи "Toshiba ARTIDA" та високому професіоналізму лікаря. Система преміум класу "Toshiba ARTIDA" відкрила нову віху в дослідженні захворювань серця, дала можливість максимально деталізувати та дослідити структуру серця та його роботу, таким чином виявити проблему на початковій стадії. Кабінет оснащений надсучасною кардіологічною системою, датчиками для обстеження як дітей, підлітків, так і дорослих пацієнтів. Аналогів у Рівненській області немає. Обстеження проводить Катерина Василівна САВАНЧУК, лікар-професіонал зі значним досвідом, яка пройшла висококваліфіковану спеціалізовану підготовку та в своїй роботі співпрацює з професорами Національного наукового центру “Інститут кардіології імені академіка М.Д.Стражеска”, Національного Інституту серцево-судинної хірургії імені М.М.Амосова та Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова. У Спеціалізованому кабінеті УЗД серця та судин, який знаходиться за адресою м.Рівне, вул. Чорновола, 72 (Поліклініка №1 Міської дитячої лікарні, 3 поверх, каб.32) www.uzd.rv.ua, проводять діагностику:

- Вроджених та набутих вад серця;
- Загальну і регіональну скоротливу здатність міокарду лівого шлуночка, оцінка усіх камер серця;
- Вторинні зміни серця при захворюваннях інших органів і систем, патології серцево-судинної системи організму;
- Патології судин шиї, голови та кінцівок;
- Дослідження органів черевної порожнини, печінки, нирок та інших органів.
Записатися на прийом можна за тел.: (067) 860-70-60, (050) 154-37-55
Графік роботи: Пн - Пт: з 08:30 до 17:00.
Правильний діагноз – ефективне лікування
(Ліцензія МОЗ України АД №063955, від 12.09.2012р.)



Дитячий та підлітковий гінеколог

Головний позаштатний гінеколог дитячого та підліткового віку РОДА Людмила ЧУЧМАН-КАЗИМИРСЬКА розповіла про те, що батькам потрібно знати про існування дитячих гінекологів.
Як виявляється, дівчаткам також варто обстежуватися у гінеколога раз на півроку з профілактичною метою. Обов’язковим має бути й огляд перед школою та у віці 11-12 років.
Батьки повинні звернути увагу на те, що у дівчат десь з 11-12 років починаються менструації і нормальним вважається їх повторення через 21, 24, 28 чи 32 дні (це для всіх індивідуально). Але тривалість кожної менструації не повинна перевищувати 7 днів.
А вже з 14-15-річного віку можна самостійно звертатися до гінеколога. Зробити це можна й абсолютно анонімно. Наприклад, у Людмили Чучман-Казимирської, записавшись на приватний прийом за телефоном (067) 725-28-04.
Також дитячі та підліткові гінекологи проводять лекції у школах та інших навчальних закладах, консультують на особистих прийомах. Неповнолітнім Людмила Чучман-Казимирська радить не поспішати “дорослішати”, спершу перевірити свої почуття та почекати до 18-ти років. Підліткам, які вже розпочали інтимне життя, лікар допоможе підібрати контрацептивні препарати та розповість про ризики ранніх статевих стосунків.
(Ліц. АГ №599701 від 11 вересня 2011 року МОЗУ)

Діагностика всього організму

Ви хочете перевірити стан свого здоров'я чи відчуваєте будь-які порушення в роботі свого організму? Медичний центр сучасних технологій "Ваше здоров'я" та “Клінік 4D” – це багатопрофільний медичний і діагностичний центр, який допоможе вам провести діагностику всього організму в найкоротші терміни і з найточнішими результатами.
Особлива увага у медичному центрі приділяється здоров'ю жінки та дитини. Тут працюють досвідчені лікарі. Лікарі-гінекологи проводять детальний і якісний гінекологічний огляд у кріслі, УЗД органів малого тазу, цитологічний аналіз, кольпоскопію, взяття мазків для аналізу. Ці дослідження важливі під час вагітності, а також для виявлення патології шийки матки, кисти, міоми, поліпів, запальних процесів, гормональних розладів, непрохідності маткових труб. УЗД вагітних у медичному центрі мають можливість проводити на сучасному апараті експертного класу Voluson Expert з функціями 3D, 4D і функцією відеозапису. Унікальність цього апарата полягає в дуже високій якості діагностики, скороченні часу на проведення процедури, що, в свою чергу, зменшує ультразвуковий вплив на плід. Завдяки цьому апарату можна побачити реальне кольорове зображення плоду вже на 10-му тижні вагітності.

Телефони “Клінік 4D”: (0362) 43-83-10, (050) 435-21-82, (096) 391-97-08.
(Ліц. МОЗ України серія АВ №567547 від 28.10.2010р.)



Догляд за хворими

Догляд за родичами, які хворіють, майже завжди для працюючих людей є проблемою. Яле якщо все правильно організувати, то можна не лише полегшити власне життя, а й посприяти швидшому одужанню хворого. Адже справжній професійний догляд – справа дуже складна і відповідальна, яка потребує спеціальних знань і відпрацьованих навичок. У Рівному за хворими будь-якого ступеня важкості такий догляд на дому організовує компанія “Ремедіус”. Більш ніж 50 висококваліфікованих працівників подарують вам турботу, тепло і піклування: це кваліфікований середній медичний персонал – медсестри, санітарки, масажисти, доглядальниці, няні, які працюватимуть у вас вдома. Замовлення приймаються за телефонами: (098) 688-01-25, (0362) 43-44-33, (098)043-44-33 щодня, а також у вихідні та святкові дні!
Компанія “Ремедіус” надає послуги з догляду за хворими людьми, забезпечує всебічний домашній догляд на основі прямого обслуговування:
догляд за хворими вдома, послуги доглядальниці, медсестри, санітарки,
медичні процедури, кваліфіковане виконання призначень лікаря,
догляд за людьми похилого віку,
післяопераційна і післяінсультна реабілітація, фізіотерапія, масаж на дому,
патронажний догляд за породіллею та немовлям,
денний догляд за дітьми, кваліфіковані послуги няні,
прокат спеціального медичного інвентарю,
санітарне прибирання приміщень.
Детальніше про послуги читайте на сайті www.remedius.yolasite.com
(Свідоцтво АО 1№53867 4ВК РМР від 30.04.09р.)


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами