Ми у Facebook
22.10.2017, 17:20

На Рівненщині чоловік просить йому допомогти у скрутній життєвій ситуації (+ФОТО)

Юрій Баєв провідує маму в реанімації.

В редакцію ОГО написав читач, щоб розповісти свою історію та попросити про допомогу.
Юрій Баєв має першу групу інвалідності, пересувається на візку. Жив у місті Докучаєвськ на Донетчині. Коли у місто прийшли бійці ДНР, з вересня 2014 року переживав обстріли, при чому не міг від них заховатися:

"Я не міг ховатися під час обстрілів в підвал так як він маленький і сходи там круті. Я лежав на ліжку обкладений подушками під час обстрілів Градами і молився, щоб не збожеволіти від страху. Часто снаряди розривалися дуже близько від нашого будинку. Я чув пуск ракет, потім наближаються розриви, все ближче і ближче і останні розриви дуже гучні, весь будинок трясло і зі стелі сипався пил. Снаряди одного разу розбили сусідський будинок, один впав біля моєї спальні - за 10 метрів і влучив прямо до вбиральні, тому не розірвався. Мама була в сараї, доїла козу і в той момент лягла на підлогу - осколки прошили сарай наскрізь, але маму не зачепили. Після цього ми дуже злякалися і вирішили поїхати, 17 січня 2015 року ми завантажили, що могли взяти і манівцями, де немає сильних боїв, виїхали в Україну. Під час виїзду ми також потрапили під обстріл Градами, я бачив, як небом перед нами летіли ракети, вони ревли мов космічна ракета на Байконурі, все здавалося нереальним як в кіно. Водій сказав: "Моліться, щоб "ответка" не влучила по нам" і на величезній швидкості проскочив небезпечну зону," - пище Юрій Баєв у своєму листі.

Юрій Баєв провідує маму в реанімації.
Юрій Баєв провідує маму в реанімації.


Юрій Баєв та його мама повернулися на її малу Батьківщину - в село Ужинець Млинівського району Рівненської області, де Ганна Баєва жила до 18 років.

Але на цьому переживання матері та сина не закінчилися - 13 серпня 2017 року у мами стався ішемічний інсульт й вона потрапила до реанімації. Після цього пані Ганна залишилася прикутою до ліжка. Тепер Юрію Баєву потрібні гроші для реабілітації мами - Ганни Баєвої та купівлю засобів для догляду за нею.

Усі бажаючі можуть переказати гроші для допомоги Юрію та Ганні Баєвій:


Для переказів Western Union і MoneyGram слати на ім'я BAIEV YURII
Карта Приватбанку 4149 4378 5830 9063 на ім'я Баєв Юрiй Володимирович

Більше інформації можна дізнатися, зателефонувавши за телефоном:
+38(098)387 91 69.

"Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Дякую за співчуття і розуміння", - пише Юрій Баєв у своєму листі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ