Ми у Facebook
22.10.2017, 12:46

Стало відомо, коли перевізники Рівненщини піднімуть плату за проїзд

Як повідомляло ОГО, у Рівненській області хочуть підняти плату за проїзд.
Проїзд може подорожчати, оскільки подорожчало дизпаливо та запчастини.
Як раніше повідомляв Валентин Демчук — президент громадської організації “Союз перевізників України", перевізники збиралися і вирішували, наскільки й коли піднімати плату за проїзд за міжміськими та приміськими напрямками.

"Ми робитимемо все, щоб ціни на проїзд не піднімалися" - представник влади Рівненщини


- Перевізники вирішили, що кожен зробить розрахунки і прийме рішення, наскільки збільшиться плата за проїзд. За різними напрямками вартість подорожчає по-різному. Загалом більше буде відомо, коли перевізники все розрахують. Можна припустити, що вартість проїзду на приміських та міжміських маршрутах подорожчає приблизно на 20 відсотків. Планують, що вартість проїзду подорожчає починаючи з 01 листопада. Саме на цю дату друкують оголошення про подорожчання проїзду, - повідомляє Валентин Демчук.

Перевізники Рівненщини мають рішучий намір зробити проїзд дорожчим

Натомість чиновники запевняють, що не допустять подорожчання проїзду:

- Про те, що піднімається тариф і наскільки саме - ця інформація до нас поки що не надходила. Можу сказати одне - ми робитимемо все, щоб вартість проїзду на приміських та міжміських маршрутах не підвищувалася. Ми з перевізниками нещодавно говорили, щоб ціни на проїзд не піднімалися. Ми зараз можемо тільки домовлятися з перевізниками і я впевнений, що вони нас почують, - запевнив Федір Мисюра — начальник департаменту інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА.

Відомо, що згідно із постановою Кабінету Міністрів від 25 березня 2015 року, перевізники самі встановлюють тарифи на приміські, міжміські перевезення та перевезення по області. При формуванні плати за проїзд перевізники мусять керуватися наказом Міністерства транспорту і зв’язку.

Перевізники Рівненщини задумуються над тим, щоб підняти плату за проїзд


Перед цим проїзд на міжміські та приміські перевезення дорожчав на початку цього року. В березні цього року подорожчав проїзд й у міських маршрутках Рівного.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ