Ми у Facebook
23.10.2017, 19:20

Рівняни можуть побачити роботи “дружніх фотохудожників”

У Рівному відкрилася нова креативна виставка світлин.
Днями, у галереї рівненського фотоклубу “Час” відкрилася експозиція “Виставка фотографій луцьких друзів”. Виявляється, між фотомайстрами з Луцька та Рівного існує міцна та давня дружба, одним із втілень якої є ця нова виставка:

У Рівному презентували “пташину” поетичну збірку (+ФОТО)


- На виставці представлені 10 авторів, які надали по 6 робіт різних жанрів. Мета виставки — зібратися нам, творчим людям. Виставка не тільки для того, щоб навести контакти. Ще у 80-ті роки, коли у нас був клуб “Промінь”, а в Рівному — фотоклуб “Час”, то ми дуже багато спілкувалися. А потім комунікація дещо занепала. І ми зараз хочемо спілкуватися, організовувати обміни, адже з тієї старої когорти багато фотографів уже не працює. А зараз ми привезли нових авторів, - розповідає Євген Боярчук — голова спілки фотохудожників Волині.

Острозька академія відсвяткувала свій день народження

Зараз співпраця фотомайстрів вийшла на новий рівень:



- Ми багато вчилися у наших луцьких колег, але потім у них активність трошки зменшилася, а в нас навпаки — ми активізувалися. А зараз обидва клуби натхненно працюють, а тому з особливою радістю приймаємо у Рівному роботи наших луцьких друзів. Минулоріч ми могли продемонструвати свої роботи в Луцьку. Роботи наших колег з Луцька у галереї рівненського фотоклубу “Час” експонуватимуться близько трьох тижнів, - Сергій Бусленко — голова фотоклубу “Час”.



Рівняни відвідавши виставку, можуть побачити роботи різноманітних напрямків: натюрморт, пейзажі, фото у стилі ню та багатьох інших жанрів.



Галерея фотоклубу “Час” знаходиться у Рівному, на вулиці Соборна, 15 (неподалік Рівненського ЦУМу).

google maps
google maps


Вхід вільний.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами