Ми у Facebook
29.10.2017, 17:20

Відголоски АТО, смілива бабуся та малолітній автомобіліст. Підсумки тижня на Рівненщині

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 23-29 жовтня.
Цього тижня увага читачів була прикута до таких новин:

Герої не вмирають.
Під час несення служби на спостережному посту в районі села Богданівна Волноваського району Донецької області загинув 23-річний солдат 80-ї аеромобільної бригади Юрій Колесник.



Під час проведення розвідки місцевості та встановлення сигнальних ракет для безпеки посту військовослужбовець підірвався на мінно-вибуховому пристрої ворога. Про юнака в соцмережах написали чимало теплих слів друзі та знайомі, важка втрата стала пекучою новиною для всіх.

Стрілянина. Початок тижня з гучним відголоском вихідних. 36-річний рівнян вигулював свою собачку. Коли вона відійшла, став її гукати. Але його поведінка чимось не сподобалось натовпу підлітків, які розважались неподалік. Між ними виник конфлікт, і чоловіку довелось захищатись від агресивних молодиків. Він витягнув пістолет та зробив попереджувальний постріл. На місце події прибула патрульна поліція, але сторони між собою порозумілись і заявили, що жодних претензій один до одного не мають. У рівнянина, до речі, був дозвіл на зброю.

Співпереживали рівняни цього тижня пенсіонерці з Дубнівського району, яка сміливо оборонила себе і свій дім від шахраїв.



73-річна жінка мешкає разом зі своїм хворим чоловіком, який прикутий до ліжка. У день, коли розвивались події, вона поралась по господарству. Через деякий час зайшла до будинку та побачила двох незнайомців. На запитання: «Хто ви?» та «Що ви тут робите?», парочка спробувала вийти з будинку, відволікаючи увагу господині розмовами про допомогу на утримання дітей. Деталі цієї історії читайте за посиланням.



Діти. Малолітня дівчинка потрапила під колеса авто, отримала численні травми, переходила дорогу у невстановленому для цього місці.Зі слів водія позашляховика та очевидців події, дівчинка відволікалася мобільним телефоном та не дивилася на дорогу. Утім, попри маневр водія уникнути наїзду на пішохода, малолітня все ж вдарилася у бокову частину авто.



9-річний хлопчик за кермом і з наркотиками і зброєю на борту автомомбіля - про цю новину писали всі. Хлопчина влаштував перегони з поліцією і "прославився" на всю Україну. Деталі пригоди з присмаком незаконності читайте за посиланням.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ