Ми у Facebook
05.11.2017, 10:40

"Поки Ілон Маск презентує тунель, у нас не можуть замінить лічильник", - рівненська журналістка

Галина Закацюра розповіла історію про те, як у неї вдома замінили лічильник на електроенергію на новомодний:
"Почну з лірики. Надворі стояв 2017 рік - епоха грандіозних захмарних технологій. Десь у Лос-Анджелесі Ілон Маск презентував ще один підземний тунель, а Джеф Безос зі своїм інтернет-гігантом Амазоном знову очолив рейтинг Форбс. Світові ЗМІ обговорюють інноваційного робота Софію, а в мене вдома вже другий день немає світла.

Ця історія бере свій початок кілька тижнів тому, коли додому без завчасного (!) попередження припхалися електрики і заявили, що будуть міняти лічильник. Я пропущу зараз деталі про те, як одного із них шарахнуло током і ледь не вбило в мене вдома, і про те, що вони ледь хату не спалили.

Ну встановили і встановили. Новий лічильник, який передає показники прямо туди куди треба - просто верх рівненських інновацій.

Але пройшло кілька тижнів, як в один день (30 жовтня) світло зникло. Зупинилася пральна машинка з речами і водою в барабані, перестав морозити холодильник і заряджатися ноутбук. А заодно згаснув і новий лічильник.

Ну ми ж цивілізовані люди, самі до опломбованого лічильника лізти не стали і подзвонили тим, хто його встановлював. А виявилося, що у людей вже о 15.30 - кінець робочого дня. Пообіцяли прийти завтра, якщо ми подзвонимо ще раз і нагадаємо (!) про свою проблему. Ок. Ми ж цивілізовані люди, живемо в епоху високих технологій і суперського сервісу. Ок. Дзвонимо сьогодні.

Ну хто ж знав, що у місті один бідний-нещасний майстер, який шарить в тих інноваційних лічильниках і той такий затребуваний, на викликах, що не може знайти час і прийти полагодити електропостачання.

Подумаєш, посидимо ще деньок без світла. Зі свічками - он як романтично. А то розжиріли зовсім зі своїми стіралками, холодильниками і ноутбуками.
Дуже хочеться матюкатися, але ми ж цивілізовані люди..."

На Рівненщині бабуся здивувала все село ID-карткою

Прес-секретар Рівнеобленерго Алла Ліхачова відповіла в коментарях до посту:

"Якщо дійсно проблема з лічильником, тоді це справді наша відповідальність. Не знаю чому люди не приїхали вчора, але мене запевнили, що будуть вирішувати проблему якнайшвидше і встановлять причину знеструмлення. Вибачте за зволікання!"





На правах реклами