Ми у Facebook
15.11.2017, 16:42

Керівники Рівненщини відзначили кращих спортсменів області фінансово

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зустрівся із переможцями та призерами чемпіонатів України, світу та Європи 2017 року, їх тренерами та вручив сертифікати на грошові виплати. У зустрічі взяли участь його заступниця Світлана Богатирчук-Кривко та голова облради Микола Драганчук.
Як розповіли у прес-службі Рівненської обласної держадміністрації (РОДА), Олексій Муляренко подякував кожному спортсмену, хто гідно представляє нашу область чи країну на світовому рівні, а також тренерам, які готували переможців.

«Дякую вам за потужну працю в ім’я нашої держави. Ви демонструєте надзвичайні результати. Я особисто знаю, скільки зусиль потрібно докласти для перемоги. За вашими нагородами стоїть напружена боротьба, прагнення досягти успіху за будь-яку ціну. Рівненщина пишається вами, шановні спортсмени!» - наголосив Олексій Муляренко.

«Бажаю нових спортивних перемог, щоб у всьому світі знали про Рівненщину та Україну», - зазначив, вітаючи спортсменів і їхніх тренерів, голова обласної ради Микола Драганчук.

Голова ОДА особливо відзначив багаторазового чемпіона України, світу та Європи зі спортивних танців на візках, заслуженого майстра спорту України Івана Сівака. Спортсмен нещодавно завоював «золото» на чемпіонаті світу в категорії «соло». А нещодавно Іван став «Спортсменом місяця» на міжнародному рівні.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Очільник Рівненщини привітав відомого спідвеїста з ювілеєм

Рівненський спідвеїст уперше став призером Відкритого Чемпіонату Аргентини

Олексій Муляренко також подякував спортсменам, чиї виступи стали яскравими сторінками в українському спорті.

Серед цих спортсменів видатна паралімпійка Юлія Галінська, яка цьогоріч мала найкращий результат серед жінок на чемпіонаті Європи та Кубку світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, а також відомий стрілець Олег Омельчук, який виборов «срібло» на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї та з стрільби кульової, а також посів друге та третє місця в фіналі Кубку світу зі стрільби кульової.

Як уточнили у прес-службі Рівненської обласної ради, на зустрічі керівники області поспілкувалися із спортсменами про проблеми, з якими вони найчастіше зіштовхуються та шляхи їх вирішення. Зокрема, Заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів із ураженнями опорно-рухового апарату, багаторазовий чемпіон України, світу та Європи, володар Кубків світу 2008-2017 років Іван Сівак розповів про потребу в автобусі з підйомником, спеціально обладнаним для людей, які пересуваються на візках.

Спільно обговорили також будівництво нового спорткомплексу, що планується на вулиці Макарова в Рівному.

«На Рівненщині діють потужні спортивні школи. Але не всюди такі, які хотілося б, умови для розвитку спорту. Тому обласна рада завжди підтримує ідеї, які сприяють покращенню спортивної інфраструктури. Втілюються в життя ідеї будівництва спортивних комплексів у Сарнах, Рівному, Дубровиці та Здолбунові, аби спортсмени та мешканці області мали належні умови для занять спортом і кращі можливості, щоб проводити на своїй території змагання високого рівня», - відмітив Микола Драганчук.

У свою чергу спортсмени та їхні тренери висловили вдячність керівництву Рівненщини за підтримку галузі та відзначили, що з великою надією чекають на спорткомплекс у Рівному, адже сьогодні в області обмаль місця для занять спортом, до того ж не має можливостей для проведення змагань міжнародного рівня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ