Ми у Facebook
20.11.2017, 11:18

Школярі з Рівненського району зустрілися з призеркою лондонської Олімпіади

Учні Грушвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, що в Рівненському районі, нещодавно мали цікаву зустріч із відомим спортсменом-земляком. До них у гості завітала заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, призерка ХХХ літніх Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року Ольга Земляк.
Вже шість сезонів поспіль діти по всій Рівненській області регулярно знайомляться з професійними спортсменами в рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона». Під час таких зустрічей атлети діляться зі школярами секретами вдалих виступів на спортивних аренах, розповідають їм про свою кар’єру і дають поради, як досягати успіху в складному, але такому цікавому світі спорту вищих досягнень.

Цього ж разу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області запросили на зустріч з дітьми олімпійську призерку, чемпіонку та призерку чемпіонатів Європи та кубку світу Ольгу Земляк.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненську легкоатлетку Ольгу Земляк не пустили на Чемпіонат світу

Ольга Земляк здобула бронзу на римському етапі «Діамантової ліги»

Під час знайомства гостя коротко розповіла про себе та свій улюблений вид спорту. Також, всі діти мали можливість поставити свої питання іменитій рівнянці. Під час такої бесіди учні дізналися більше про її шкільні роки, закордонні подорожі та, навіть, про невдалі виступи на змаганнях, коли нині одна з кращих легкоатлеток світу, приходила до фінішу останньою. Але, за її словами, саме це стало найкращою мотивацією до продовження тренувань і ще більшої роботи над собою. Тому, навіть, тимчасові невдачі можуть сприяти майбутньому успіху.

Окрім бесіди відбулася й традиційна розминка, під час котрої Ольга розповіла дітям про різні групи м’язів, які працюють під час бігу. Також, вона дала поради як краще розпочинати тренування, аби не перенавантажити організм і отримувати якомога більше задоволення від спорту.

Завершився захід вже традиційним визначенням переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Цього разу нагороди отримали Рудюк Дмитро, Гук Вероніка і Кустинець Анастасія. Але гостя сама обрала ще один малюнок, автором якого була Кривко Дарія і вручила їй сувенірну кепку з Ріо-де-Жанейро.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ