Ми у Facebook
17.12.2017, 14:00

У Рівному організували тренінг для громадських активістів

РОГО «Комітет виборців України» спільно з управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА запрошує активістів громадських об’єднань до участі у двох спарених тренінгах.
20 грудня - «Методологія та практика розробки ефективних громадських проектів»

21 грудня - «Тренінг-практикум з підготовки конкурентних проектів».

Навчання проводитимуть досвідчені тренери та фахівці з багаторічним досвідом проектної та професійної діяльності:

- Руслана Стасюк, тренерка, експертка з проектної діяльності, виконавча директорка «Волинського ресурсного центру»;

- Святослав Дубов, фахівець з інформаційної діяльності та комунікацій, керівник інформаційного відділу РОГО «Комітет виборців України»;

- Олексій Горецький, тренер, директор РОГО «Комітет виборців України».

Під час тренінгу «Методологія та практика розробки ефективних громадських проектів» будуть розглянуті основні тенденції та пріоритети донорських організацій, методологічні вимоги та правила підготовки проектів, практичні підходи до підвищення конкурентності та спроможності якісної реалізації проектів, залучення цільових аудиторій тощо.

Під час «Тренінгу-практикуму з підготовки конкурентних проектів» учасники на основні отриманої інформації будуть працювати над розробкою проектів до конкретних донорських організацій, державних чи міжнародних проектів та/чи програм на основі обраних ними тем, пріоритетів та можливих донорів.

Детальна програма тренінгу, інформація щодо місця проведення та інші організаційні відомості будуть надіслані відібраним на основі мотивації та потенціалу учасникам.
Тренінги триватимуть орієнтовно з 9-30 до 18 год. і будуть уточнені в програмі.

Учасникам рекомендуємо, за можливості, мати з собою ноутбуки (нетбуки, планшети) для виконання практичних завдань.

Зверніть увагу, що для досягнення більш якісного результату учасники повинні взяти участь у двох спарених тренінгах.

Організатори забезпечують роздаткові та методичні матеріали, кави-перерви та харчування учасників тренінгів, витрати на проїзд до місця проведення й у зворотному напрямку (за наявності проїзних документів в обох напрямках). На жаль, в зв’язку із відсутнім фінансуванням відповідних витрат організатори не забезпечують проживання доїжджаючим учасникам.

Прохання не пізніше понеділка 18 грудня (включно) зареєструватися усіх бажаючих за посиланням.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWz435JxuO7HIf3mNJzMmbcfsrSH8ZQb2_wEX3xDD9s7Bb2g/viewform?c=0&w=1

Відібраним учасникам буде надіслане запрошення до участі не пізніше 12:00 19 грудня на електронну пошту, вказану при реєстрації.

У випадку виникнення додаткових запитань, просимо звертатися до Рівненського Комітету виборців України за електронною поштою cvurivne@cvu.rv.ua.

Тренінги «Методологія та практика розробки ефективних громадських проектів» та «Тренінг-практикум з підготовки конкурентних проектів» проводяться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу, та Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Рівненській області на 2017-2021 роки.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами