Ми у Facebook
21.12.2017, 20:00

Очільник Рівненщини відзначив подарунками відомого плавця та його тренера

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко зустрівся із плавцем Михайлом Романчуком та його тренером Петром Нагорним. Нагадаємо, Михайло Романчук у Копенгагені завоював золото на чемпіонаті Європи-2017 з плавання на короткій воді дистанції 1500 метрів вільним стилем.
«Приємно, коли писали, що Михайло і його тренер рівняни. Але боляче усвідомлювати, що професійну підготовку, тренування на гідному рівні спортсменам доводиться проводити далеко від дому. Саме тому, маємо докласти максимум зусиль, аби втримати спортивних вундеркіндів у себе в місті. І будівництво спорткомплексу на вулиці Макарова в Рівному з сучасним 50-метровим басейном може стати першим кроком до цього», - зазначив Олексій Муляренко під час зустрічі з рівненським плавцем-рекордсменом.

Відзначимо, що раніше голова Рівненської ОДА разом з проектантами презентували проект першої черги масштабного спорткомплексу у Рівному на вулиці Макарова. Необхідність будівництва масштабного спорткомплексу була ще 20 років тому, проте зараз є реальна можливість його розпочати.

У свою чергу, спортсмен та його тренер розповіли про хід підготовки до майбутніх Олімпійських ігор та подякували за підтримку розвитку спорту в області, відзначили у прес-службі РОДА.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному

У Рівному представили проект нового великого спорткомплексу

Голова ОДА вручив чемпіону та його тренеру пам’ятний годинник та сертифікати на грошову винагороду. Крім того, обласною владою погоджено клопотання щодо відзначення спортсменів державними нагородами.

У поточному році Олексій Муляренко вже відзначив успіх рівнянки Наталії Прищепи, яка здобула «золото» на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Очільник ОДА вручив спортсменці грошовий сертифікат на кругленьку суму. Тоді пан Муляренко провів зустріч одразу із трьома учасницями Олімпійських ігор, які пізніше вирушили до Бразилії – Наталею Прищепою, Світланою Станко та Ольгою Котовською.





На правах реклами