Ми у Facebook
03.01.2018, 12:37

2018 рік Жовтого Земляного Собаки – все має бути "по совісті"

Якщо ви цікавитеся астрологією, психологією і вам небайдужі стосунки з людьми, які вас оточують, ця інформація може вам знадобитися.
А у вас є рідні, друзі та знайомі, які народились у рік Собаки? Ви можете дізнатись про них набагато більше, якщо звернете увагу на особливості, риси характеру, позитивні якості та недоліки.

СОБАКА – одинадцятий знак із 12-річного циклу східного, або китайського календаря тварин. Йому відповідні енергія "ян", елемент "метал", знак Зодіаку – Водолій.

Собака символізує такі риси: чесність, чуйність, самовідданість, відповідальність, цілеспрямованість, прямолінійність, надійність, закритість, впертість, неспокій, цинічність, невпевненість в собі, самокритичність.



Собаки не брешуть

Чесність та самовідданість – особливі чесноти цього знаку. Собака готовий все до останнього віддати іншим. Це ідеальний друг і компаньйон, він ніколи не покине в лиху хвилину.

Чесність. Собака – правдолюб і все робить «по совісті». Ніколине стає на шлях брехні та інтригі слідкує, щоб так само діяли й навколишні, інакше стає на захист правди, чого б це йому не коштувало.

Чуйність. Якщо потрібна допомога близькій людині, не зволікаючи, з повною самовідданістю береться допомагати, і це не не просто моральна підтримка, а конкретні справи.

Відповідальність. Собака завжди виконує свої обіцянки, він ніколи не підведе, тому з ним приємно мати справу і його так цінують на роботі.

Цілеспрямованість: до найдрібніших деталей будує плани на майбутнє; ніколи не звертає зі свого шляху і йде на все заради досягнення своєї мети.

Прямолінійність: за правдивість і щирість Собаку особливо цінують друзі, однак саме це часто спричиняє конфліктні ситуації, суперечки та сварки з навколишніми.

Головні негативні якості Собаки

Закритість. Собака дуже рідко говорить про свої почуття та переживання, своє ставлення до інших він висловлює конкретними справами. Це не подобається близьким та коханим, але з часом вони до цього звикають.

Впертість. Цілеспрямованість цього знаку нерідко доходить до абсурду, незрозумілу затятість не сприймають навколишні, виникають різні конфліктні ситупції, псуються стосунки.

Неспокій. Собака постійно у пошуку нових можливостей і не дає цим спокою ні собі, ні людям.

Цинічність. Прямолінійність цього не дуже тактовного і дипломатичного знаку часто переходить у цинічність. У Собаки гострі не тільки зуби, він гострий на язик і може боляче вразити своїм зауваженням.

Невпевненість в собі. Надмірно самокритичний і часто невдоволений собою, Собака тримає свої проблеми та особисті невдачі “в собі”.

Собака рідко закохується з першого погляду. Більше схильний до поступового розвитку стосунків.

Вірний коханій людині. Зраду не пробачає. Намагається змінити свого партнера, зробити ідеальним, а сімейні стосунки досконалими, постійно критикує і нав’язує свою думки. Якщо партнер здатен заспокоїти буремну натуру Собаки, така сімейна пара дуже щаслива.

Робота і кар’єра
Собака сильний у професіях, не пов’язаних з точними науками. Адвокат, суддя, лікар, учитель, соціальний працівник, критик, священик. Непоганий організатор. Керівництво цінує його за відповідальність та надійність, колектив ставиться теж дуже добре. Просуванню в кар’єрі, однак, заважає закритість і відстоювання чужих інтересів на шкоду власним. А відкрите правдолюбство не завжди подобається начальству.




РОКИ СОБАКИ

1934 19 лютого 1934 – 7 лютого 1935 Синій Дерево
1946 6 лютого 1946 – 25 січня 1947 Червоний Вогонь
1958 24 січня 1958 – 11 лютого 1959 Жовтий Земля
1970 11 лютого 1970 – 30 січня 1971 Білий Метал
1982 29 січня 1982 – 16 лютого 1983 Чорний Вода
1994 15 лютого 1994 – 4 лютого 1995 Синій Дерево
2006 25 січня 2006 – 12 лютого 2007 Червоний Вогонь
2018 16 лютого 2018 – 4 лютого 2019 Жовтий Земля
2030 30 січня 2030 – 16 лютого 2031 Білий Метал

До речі, Земляний Собака має такі особливості – проникливий, стильний, врівноважений, гармонійний, цікава й сексуальна особистість, користується популярністю серед протилежної статі, Досягає значних успіхів у бізнесі та суспільно корисній діяльності.

ДО ТЕМИ: В рік Собаки з новим другом: візьміть тварину з притулку






На правах реклами