Ми у Facebook
16.01.2018, 14:00

Чоловік відсидить три з половиною роки за розбій на Рівненщині

У червні 2015 року близько 06.00 години на території автовокзалу у Здолбунові зловмисник побив незнайомця та забрав у нього особисті речі.
У судовому засіданні потерпілий розповів, що того дня повертався додому, та біля автовокзалу до нього підійшли незнайомі хлопці з дівчиною. Один з них попросив купити їм спиртного, проте чоловік відмовився. Між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

В результаті один з хлопців побив чоловіка, відібрав барсетку з документами і банківськими картками, годинник, браслет, ланцюжок та гроші, спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 8662 гривень 85 копійок.

Свято на Рівненщині закінчилось різаниною

Підозрюваний свою вину визнав частково. Сказав, що справді побив потерпілого, проте ніяких речей не брав.

Суд визнав хлопця винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.187 КК України (розбій) та призначив йому покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі. Його взяли під варту негайно в залі суду.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду Рівненської області через Здолбунівський районний суд Рівненської області протягом 30 /тридцяти/ днів з дня його проголошення, а засудженим, який перебуває під вартою, у той же строк з моменту вручення йому копії судового рішення.





На правах реклами