Ми у Facebook
19.01.2018, 17:40

На Рівненщині поліцейські вилучили наркотичні речовини

Наразі тривають досудові розслідування.
Минулої доби правоохоронці у Сарненському, Млинівському та Здолбунівському районах вилучили коноплі, дезоморфін та ацетильований опій.

Близько опівночі вчора, 17 січня, працівники сектору реагування патрульної поліції Сарненського відділу поліції навідалися до 33-річного місцевого жителя, який перебуває під адміністративним наглядом, для перевірки. У приміщенні літньої кухні чоловік виготовляв для власного вживання наркотичний засіб “ширка”. Слідчо-оперативна група з місця події вилучила медичний шприц, заповнений ацетильованим опієм, металеву миску з нашаруванням опію та порожню пляшка з-під розчинника.

На Рівненщині за вбивство чоловіка молода жінка відсидить 8 років [+Фото]

Близько 14 години оперативники Млинівського та Дубенського відділів поліції на території автовокзалу селища Млинів виявили у 44-річного жителя села Смордва поліетиленовий пакет із рослинами конопель.

А у селі Здовбиця працівники карного розшуку Здолбунівського відділення поліції при поверхневому огляді 38-річного місцевого жителя виявили та вилучили два шприци ємністю по п’ять мл, один з яких був наповнений “дезоморфіном”.

Усі наркотичні засоби поліцейські вилучили та у рамках кримінальних проваджень, відкритих за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту) скерували на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру МВС.

За скоєне чоловікам може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ