Ми у Facebook
13.02.2018, 16:41

Смачні млинці на Масляну - смачні млинці на кожен день (+РЕЦЕПТИ)

Завтра розпочнеться Масляна - останній тиждень перед Великим постом. Записуйте рецепти найсмачніших млинців від "ОГО".
Яке свято Масляна без смачних млинців. Готувати млинці можна на молоці, воді, кефірі. Начинки можуть бути різноманітні. Наприклад, із сиром, м’ясом, картопляним пюре, грибами, зеленню, рибою, ікрою, а також із варенням і ягодами. Але не менш смачно млинці на молоці їсти просто зі сметаною або з медом. Отож, пропонуємо ще кілька нових та цікавих ідей млинців на Масляну.

Як приготувати млинці на пиві та горілці (РЕЦЕПТИ)
- якщо у вас у холодильнику виявиться пляшка пива чи залишки горілки – є час приготувати з ними чудові млинці. Під час смаження алкоголь випарується, а вигляд, смак і аромат млинців сподобається усім.

А ви пробували млинці у пляшці? [+Фото]
- мрієте про свіжі млинці щоранку? Або вам важко стояти біля плити годину-другу, щоб використати все тісто? Пропонуємо простий спосіб, як тішити себе та рідних млинцями не тільки на Масляну.

Готуємо ароматні гарбузові млинці
-гарбузові млинці або панкейки - по-справжньому осіння страва, яка не тільки гарно виглядає, а й дуже подобається дітлахам. Приготувати такий солодкий гарбузовий сніданок не важко. Для цього пропонуємо скористатися покроковим фоторецептом.

А на сам кінець рецепт кольорових млинців від читачки Ірини Бондар:

Інгредієнти: борошно – 2 склянки, молоко – 2,5 склянки, яйця – 2 шт., цукор – 1 ст. ложка, дрібка солі, оливкова олія – 1 ст. ложка, сік буряка – 2 ст. ложки, куркума – 0,5 ст. ложки, свіжий або заморожений шпинат – 0,5 склянки.

Приготування:


Змішай борошно, молоко, сіль і оливкову олію, потім додай яйця та цукор. Тісто розділи на 3 частини. У першу частину додай сік буряка, в другу – куркуму, третю змішай у блендері зі шпинатом. Смак натуральних барвників не відчувається, тому кольорові млинці можна приготувати як із солодкою, так і із солоною начинкою. У "бурякові" млинці можна загорнути домашній сир з ізюмом, джем, шоколад. У млинці зі шпинатом і куркумою – гриби, шинку, червону рибу. Експериментувати можна з формами: класичні млинці-рулетики нарізати пеньками або зробити млинчик-мішечок, перев'язаний зеленою цибулею...

Смачного!





На правах реклами