Ми у Facebook
19.02.2018, 16:00

“Крала гроші і гуляла в Єгипті” : скандальні подробиці особистої трагедії вбитого перукаря Літвінова

Матір вбитого перукаря Сергія Літвінова вимагає найсуворішого покарання колишній невістці.
Суд Рівного нарешті отримав змогу допитати головну підозрювану в резонансному вбивстві перукаря Сергія Літвінова. На запитання обвинувачення і суддів Тетяна відповідала за допомогою відеозв’язку зі слідчого ізолятора. Жінку звинувачують у смерті стиліста, якого знайшли вбитим на квартирі в лютому минулого року. Після скоєного вона втекла до Єгипту, але там її затримали при спробі отримати довідку про розлучення. Жінка звідти повернулася вагітною.

Рівнянка, яка вбила свого чоловіка-стиліста, втекла в Каїр до коханця

У рідних покійного стиліста екс-дружина попросила вибачення. Пояснила, що в день вбивства між ними з Сергієм трапилася суперечка. У розпал конфлікту дівчина на кухні вхопила ножа та вдарила чоловіка. Тетяна заперечила, що хотіла вбити Сергія. Каже, просто хотіла, аби він відчепився від неї.
Матір покійного Софія Літвінова сиділа у залі з плакатом «Вбивці — справедливий вирок». Пенсіонерка розповіла жахливі подробиці смерті сина. Останні десять місяців перед трагедією вони вже не проживали разом. За словами матер, Сергій оплачував житло Тетяні та послуги доглядальниці двох спільних дітей.

Деталі повернення дружини вбитого у Рівному перукаря-стиліста (+ФОТО)

— У них були нормальні сімейні стосунки, доки вона не поїхала перший раз у Єгипет. І протягом 2016 року чотири рази там відпочивала. Це і Сергій знав. Де вона брала гроші? Так, у мого сина зникали гроші. Він не хотів мені про це казати, бо бачив, яке у мене слабке здоров’я. Квартиру продав, машину продав, а де ж ці гроші? — Розплакалася Софія Літвінова. — Вона крала у нього гроші, вкрала майже тисячу доларів — вона у нього постійно тягнула гроші, бо де у неї вони були? Мій син, їй все прощав! І коли вони разом не жили, мій син не жив з жодною іншою жінкою.



Під час розповідей своєї колишньої свекрухи, Тетяна Літвінова кілька разів крадькома утирала хустинкою сльози. На запитання судді, чи хоче задати запитання матері Сергія, підозрювана відказала відмовою.

ВІДЕО: дружина вбитого у Рівному перукаря записала новонароджену дитину на покійного чоловіка

Наступне судове засідання у справі заплановане на 27 лютого. Матір загиблого сподівається, що її колишня невістка отримає найсуровіше покарання.

— До смерті її, звісно, не засудять, але я хотіла б вирок у 15 ув’язнення. Вона осиротила, вважайте, трьох дітей і на її совісті два трупи — батько Сергія теж вистрибнув з вікна п’ятого поверху, бо цього не витримав, — сказала на завершення матір покійного. — Сергій був єдиним моїм дитям.

У Рівному сталося вбивство - мертвим знайшли відомого перукаря

Шістнадцять років не було дітей! І це єдине моє дитятко і таким молодим пішов на той світ! За що? За що?! За те, що він її годував та одягав?!

Жінка також вимагає від колишньої невістки відшкодувати три мільйона гривень моральної шкоди.

Дружина вбитого у Рівному перукаря народила дитину





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ