Ми у Facebook
19.09.2018, 07:30

Сонник. Якщо сниться порожній гаманець

Що означає сон, в якому ми бачимо гаманець, портмоне або іншу схованку для грошей.
У реальному житті гаманець у нас завжди асоціюється з грошима або їх відсутністю. А от у наших сновидіннях гаманці, портмоне, калитки, конверти та інші схованки для паперових купюр мають набагато ширше значення. Його підкаже вміст гаманця, який вам наснився...

Якщо сниться товстий гаманець, конверт або портмоне, в якому повно грошей, - на вас чекає велика удача, ваші заповітні мрії стануть реальністю, те, чого ви прагнете, буде ваше.

Розкриваєте гаманець, а в ньому купа грошей, долари і навіть діаманти — чудовий сон, на вас чекає повага в суспільстві, щастя, любов, гармонія стосунків.

Старий, потертий гаманець — розчарування, негативні результати великої, важкої праці.

Порожній гаманець або портмоне — бідність. Щоправда, в деяких сонниках тлумачать цей сон, що буде все навпаки, тобто у вашому гаманці будуть гроші.

Бачити дрібні монети в гаманці — до нових знайомств.

Вкрали гаманець уві сні — будьте обережні та уважні! Те саме може статися і в реальності. Сон попереджає не тільки про фінансові втрати, а й про якусь коротку сварку.

Розкриваєте гаманець, а там щось є... Такий сон означає достаток. Чого — підкаже вміст гаманця. Гроші та коштовності — див. вище. Солодощі, цукерки, горіхи, щось їстівне — голодувати точно не будете. Візитні картки — корисні знайомства та ділові успіхи. Тролейбусні талончики та залізничні квитки — подорожі і т.д. Шпаргалки - гарні оцінки. Любовні записки - романтичні пригоди...

Сонник. До чого сниться ключ
Сонник. Якщо сниться автомобіль
Сонник. До чого сняться квіти
Сонник. Якщо сниться відро
Сонник. Якщо сниться штраф
Сонник. Якщо сниться книга
Сонник. Якщо сниться любовне побачення
Сонник. Якщо сниться секс і еротика

Сонник на кожен день тижня - коли найкрасивіші та віщі сни

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами