Ми у Facebook
25.02.2018, 12:20

Кубок України. 1/4 фіналу. «АРПІ» - МФК «Кардинал-Рівне». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Перший матч 1/4 розіграшу Кубка України з футзалу між командами "АРПІ" та "Кардинал-Рівне", відбудеться у неділю, 25-го лютого, у Запоріжжі. Гру буде обслуговувати бригада арбітрів у складі: Сергій Черноусов (Херсон), Святослав Ключник (Миколаїв). Третій арбітр - Ігор Дудінов (Дніпро).
Хронометрист: Володимир Бєляєв (Запоріжжя)

Спостерігач арбітражу: В'ячеслав Дараган (Київ)

Анонс матчу від прес-служби Асоціації футзалу України: у Запоріжжі претентент на підвищення до Екстра-ліги, «АРПИ Запоріжжя», зустрінеться з міцним середняком українського елітного дивізіону – «Кардиналом». Але якщо подивитись на склад господарів, то можна сказати, що вони як мінімум не поступаються «кардиналам». Тому, можна сказати, що цей поєдинок точно не буде поступатися за своїм рівнем будь-якому матчу Екстра-ліги. Принаймні, знаючи рівень обох команд, можна на це сподіватись. Звичайно, гравці «АРПИ Запоріжжя» будуть робити все для того, щоб на рідному майданчику не тільки дати бій рівнянам, а і спробувати виграти. Тим більше, у них для цього все є. Але водночас не будемо забувати, що «Кардинал-Рівне» є такою командою, яка здатна полоскотати нерви будь-якому супернику. Тому, підопічні Сергія Піддубного, вочевидь, гратимуть так, щоб питання володаря путівки до «Фіналу чотирьох» від цієї пари вирішилось не у Запоріжжі, а у Рівному.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

"АРПІ" – МФК "Кардинал-Рівне"

Кубок України з футзалу, 1/4 фіналу, перша гра

25 лютого 2018 року, Запоріжжя, 13:00


24 лютого був зіграний перший матч чвертьфінальної стадії Кубку України сезону 2017/2018 років. Кубкова програма розпочалась поєдинком у Херсоні, де «Продексім» хотів не тільки стримати «Ураган», але і не дати своїм опонентам з Івано-Франківську змоги взяти реванш за поразку в чемпіонаті. «Ураганівці» вже по ходу першого тайму були близькими до того, щоб відкрити рахунок у зустрічі. Наприклад, хороші моменти для цього мали Горбатий, Цілик, Корсун. Однак, змусити Ципуна капітулювати їм не вдавалося. Майже ідентична ситуація була на протилежній половині майданчику, де Іваняк не давав можливості відзначитись ані Калукову, ані його партнерам. Тому, нулі на табло спорткомплексу ХВУФК виглядали логічними, але водночас вони зберігали інтригу.

А вже на початку другого тайму «Урагану» вдалося відкрити рахунок. Це Сімка зорієнтувався у чужому штрафному майданчику та зміг переправити м’яч у ворота Ципуна. Гра, яка і без того була напруженою, пожвавішала, адже херсонцям треба було відіграватись. По такій грі «Ураган» міг би скористатися своїми козирями у контргрі. Однак, ця ставка не завжди спрацьовувала. До того ж, «мельники» вже з середини другого тайму почали грати вп’ятьох, і це ставало додатковим навантаженням на оборону «драконів». Врешті-решт, на 37-й хвилині прикарпатські редути не витримали. Фетько з лівого флангу виконував акцентований простріл на «п’ятачок», де вже чекав Фумаса, але м’яч зрикошетив від Іваняка і після цього опинився у воротах івано-франківців. Після цього жодній з команд не вдалося схилити шальки терезів на свою користь, а це означає, що переможець чвертьфіналу в цій парі визначиться в Івано-Франківську.

«Продексім» (Херсон) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1:1
Голи: Фумаса (37) – Сімка (21)
Попередження: Бербенцев (29) – Цілик (4)





На правах реклами