Ми у Facebook
11.03.2018, 17:42

Увага, чоловіки! Правила носіння сучасних яскравих шкарпеток

Плин моди - неминуча реальність сьогодення, так раніше шкарпетки слугували лише для підтримання гігієни ніг та комфорту, а зараз це просто бомбезний аксесуар, який доповнить будь-який образ, будь-то класика чи спортивний стиль.
Сучасні шкарпетки виготовляють дуже різноманітних дизайнів і саме завдяки дизайну така одежа для ніг стала дуже модною серед людей різних поколінь. Сьогодні, у багатьох спеціалізованих магазинах можна зустріти шкарпетки з малюнками бананів чи помідорів, з зображенням мультиплікаційних героїв, а також з геометричними візерунками. Крім того, серед великого асортименту сучасних яскравих шкарпеток є і моделі з українським орнаментом, безумовно, кожен знайде одежу для ніг за своїм смаком, особливо якщо зазирнете до інтернет-каталогу tie.com.ua. Але дивлячись на те, що такий парний предмет одягу для ніг виготовляють яскравих кольорів та зі строкатими малюнками, у багатьох постає питання, чи існують взагалі правила носіння такої одежі для ніг. У цій статті ми пропонуємо ознайомитися з основними правилами носіння яскравих шкарпеток:

1. Охайність перш за все!


Охайний вигляд речей завжди вказує на акуратність особистості, тому треба завжди слідкувати за належним станом шкарпеток, тип паче що вони являються яскравим елементом в образі. Така одежа для ніг повинна бути завжди чистою, не мати затяжок або потертості, тобто виглядати не заношено. Крім того, не варто допускати, щоб шкарпетки сповзали з ніг та створювали «гармошку» - це виглядає недбало.

2. Яскравих акцентів не повинно бути багато


Як ми вже казали, шкарпетки виступають у образі яскравим аксесуаром, а значить треба враховувати цей факт. Не потрібно надягати різнокольорові штани, кофти і яскраві шкарпетки одночасно, старайтеся щоби така парна одежа для ніг була єдиним яскравим акцентом у образі або доповнювала інший акцент всього стилю. Як правило, більше трьох яскравих елементів у образі достатньо і перебільшувати не варто.

3. Звертай увагу на довжину виробу


Шкарпетки бувають різної довжини, як короткі, та і довгі і це не секрет ні для кого. Під класичний стиль одежі прийнято надягати шкарпетки такої довжини, щоб у положенні «нога на нозі» не виглядало голих частин ніг, оскільки цього потребують правила етикету. Стосовно коротких шкарпеток, то такі варіанти вдало пасують до спортивного стилю у поєднанні з кросівками чи кедами.

4. Шкарпетки та сандалі?!


Поєднання шкарпеток зі сандалями завжди є суперечливим аспектом, для когось це «верх несмаку», а для когось – комфорт. Носити чи не носити яскраві шкарпетки з сандалями – вибір за кожним. На сьогодні, таку комбінацію одежі для ніг зі сандалями представляють багато відомих будинків моди, а саме: Christian Dior, Burberry, Chanel та інші. А серед прихильників такої комбінації варто виділити: Шона Коумс, Брюса Вілліса, Ель Феннінга, Ума Турман і не тільки.





На правах реклами