Ми у Facebook
14.03.2018, 15:28

Як зіграли костопільські футболісти [+Відео]

У Рівному завершилися змагання в Аматорській футзальній лізі Рівненщини сезону 2017-2018 років. Як і минулого року, титул найкращої команди у даному турнірі завоював представник Костополя – команда «Свиспан-Костопіль».
Як повідомили у прес-службі Асоціації футзалу Рівненської області, в матчі за третє місце зустрілись команди «Граніт-Хімік» – «Комфорт-Сервіс». Програючи на протязі матчу з рахунком 4-0, гравці «Комфорт-Сервіса» змогли відігратись та перевести матч у серію післяматчевих пенальті, де героєм всієї зустрічі став воротар комфортівців Давид Приступа. Він відбив два перші удари суперників, тоді як його партнери двічі були точними. Отже бронзовим призером став «Комфорт-Сервіс». «Граніт – Хімік» отримав медалі та кубок “За волю до перемоги”.

В головному матчі сезону зустрілись команди «Рівнегаз» (Рівне) – «Свиспан-Костопіль» (Костопіль). Інтриги в матчі не сталося - на голи капітана костопільчан Дмитра Улянчука та форварда Сергія Степанюка «газовики» нічим відповісти не змогли. Отже, 2-0 і перемога клубу з Костополя.

Костопільчани отримали медалі чемпіона Аматорської футзальної ліги Рівненщини сезону 2017-2018 років, гравці «Рівнегазу» - нагороди срібного призера Аматорської футзальної ліги Рівненщини сезону 2017-2018 років.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

До завершення регулярного Чемпіонату футзальної ліги залишилося два тури

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

Урочисте нагородження відбулось у фан-зоні партнера Асоціації футзалу Рівненської області ПАБ “Сталева гора”, де крім призерів були нагородженні кращі у номінаціях. Ними стали:

кращий арбітр – Самков Віктор;

кращий воротар – Лавренчук Денис («Граніт –Хімік»);

кращий бомбардир – Ніколайчук Олександр («Рівнегаз»);

кращий гравець – Величко Володимир («Рівне 112»).



Нагадаємо, що у минулому сезоні переможець Аматорської футзальної ліги Рівненщини «Свиспан-Горизонт» із Костополя посів друге місце у фіналі Аматорської ліги України. У вирішальній грі костопільчани поступилися представнику Волині – «Надії» з Хорова з рахунком 2:3.





На правах реклами