Ми у Facebook
16.03.2018, 17:39

Хахльов: Верес залишиться рівненським

Після значної кількості чуток про перейменування рівненського НК Верес нарешті з'явилась офіційна відповідь керівників клубу.Що розповіли Олексій Хахльов та Богдан Копитко, читайте далі.
Президент рівненського Вереса Олексій Хахльов:

- Довіра, дія, результат - такі три основні принципи ми декларували від першого дня відродження «Вереса». В основі успіху будь якої справи лежить - довіра. За три роки новітньої історії ми неодноразово доводили, що діємо в інтересах нашого клубу і розвитку футболу. Разом з «Лімо» і почесним президентом клубу Богданом Йосиповичем Копитком ми збудували сильний клуб, який показує хороший спортивний результат і може слугувати взірцем партнерства громади, бізнесу і влади. Переконаний, що довіра між членами клубу і керівництвом має бути основою співпраці й надалі. Тому з усією серйозністю і відповідальністю хочу сказати: «Верес» - це рівненський клуб. Все інше, це цілеспрямовані інформаційні атаки на наш народний клуб. Метою яких є зупинити наш розвиток, знищити наш успіх. Але ми переможемо, бо тільки разом - ми сила!

Верес чи Галичина? Що кажуть у Клубі

Почесний президент Богдан Копитко:

- Мені особисто дивно читати про нібито перейменування «Вереса». Народний клуб «Верес» - це унікальна історія успіху, з цілою армією відданих уболівальників по всій Україні. Щоб ця історія так само успішно продовжувалась потрібно ще сильніше і відданіше підтримувати команду та докласти всіх можливих зусиль для якнайшвидшої реконструкції стадіону «Авангард» у Рівному.

Джерело:Рівне1






На правах реклами