Ми у Facebook
25.03.2018, 17:22

Приліт лелек, візит Президента та перемога весни над зимою. Підсумки тижня на Рівненщині

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 19 - 25 березня.
Тиждень підходить до завершення і всі вже й думати забули, що він був вітряним, сніжним та морозяним. На вихідних, 24-25 березня, в наш край завітала справжня весна. Хоча потепління мінімальне, максимум 5 теплих градусів, однак після міцних морозів яскраво відчувається весняне тепло.



Початок тижня розпочався з вістей про шалені пробки дорогах області, метрові замети та ДТП, яких не вдалось уникнути у негоду.
Лиш 20 березня рятувальники Рівненщини на автошляхах області витягли 27 автомобілів з кюветів та снігових заметів та допомогли 42 особам. Через погані погодні умови рух на трасах Рівненської області був доволі ускладнений протягом 2-3 діб, з 19 по 21 березня.



В одному із заторів поблизу Рівного стояв в очікуванні і відомий шоумен Сергій Притула. Для того, щоб водії могли краще орієнтуватися у негоду, рятувальники опублікували карту заторів області.





Лелеки не очікували такого "холодного прийому" від природи і завчасно прилетівши в Україну ледве не замерзнули. Проте завдяки небайдужим людям та рятувальникам бузьки змогли вижити. Ой недобре буде тому бабаку, що напророчив ранню весну!:)



Небезпечна вулиця Межова. "ОГО" слідкує за ситуацією навколо вулиці у Рівному, де живуть наші читачі. Детальніше читайте за посиланням.

google maps
google maps


Сенсація! Керівник рівненського управління культури розповів про перевірки силовиків і скандали з будівельниками.



Слідство поставило крапку в історії про зникнення дитини жителькою села Підлозці Млинівського району. Напередодні Нового року 33-річна Марія СЕРГІЮК заявила, що немовля зникло в районній лікарні. За результатами комісійної експертизи зроблено висновок, що жінка не мала вагітність та не народжувала.



На думку експерта лікаря-психоневролога Василя ГАЛЯБАРА:
“Це біда людини, а не вина. Інколи ми є заручниками наших мрій і сподівань, а при певному типі характеру ми можемо вірити більше у те, що надумали, ніж у реальне. Зрідка це буває проявом хвороби. Звичайно, такий стан жінки потребує діагностики та допомоги фахівця”.

А через підозру на кір оголосили карантин у відділенні педіатрії Рівненської обласної дитячої лікарні.



- Заходи введені на максимальний термін інкубаційного періоду, тобто це 21 день або доти доки не випишеться з відділення останній хворий, що контактував з хворим на кір, - зазначають у відділені педіатрії обласної лікарні.

Прилетів - вручив - відкрив - борулька - полетів. Це якщо декількома словами описувати візит Гаранта. Петро Порошенко відвідав Рівне у п'ятницю, 23 березня. Мета візиту - відкрити новенький садочок в Обарові, неподалік Рівного, та вручити техніку для рівненських рятувальників. Офіційна частина візиту відбулась строго по програмі, якби не бурулька. Під час промови Петра Олексійовича в Обарові з даху будуівлі, позад нього, зірвалась бурулька та з гуркотом рухнула під ноги президента. Дрібниця, але всім запам'яталось найбільше.



І завершимо підсумки прогнозом погоди на завтра, 26 березня:
Мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця.
- Вітер південно-східний, 5-10 м/с.
- Температура повітря вночі -3, -8º, вдень +4, +9º.
Атмосферний тиск буде падати.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами