Ми у Facebook
26.03.2018, 18:01

ОДЕК захистив минулорічний титул переможця футбольного Меморіалу Шморгуна

Чемпіон області з Оржева, як і в минулому році, переміг у передсезонному футбольному турнірі «Меморіал Володимира Шморгуна». Позбавити ОДЕК чергового титулу мав шанси віце-чемпіон області, проте ФК «Малинськ» відмовився від вирішальної гри проти принципового суперника.
Результати матчі 8-9 турів.

"Полісся" (Малятин) - "Водник" (Рівне) - 5 - 1, ОДЕК (Оржів) - ФК "АГАТ" (Гоща) - 1 - 0, ФК "Малинськ" - "Калина" (Бугрин) - 0 - 2, ФК "Малинськ" - "Коливань" (Клевань) - 3 - 0, ДЮСШ "Верес" (Рівне) - КОЛІФКС (Костопіль) - 1 - 1, ФК "Малинськ" - ФК "АГАТ" (Гоща) - 0 – 0, "Коливань" (Клевань) - "Водник" (Рівне) - 3 - 0 (тех.рез.), ОДЕК (Оржів) - ФК "Малинськ" - 3 - 0 (тех.рез.), "Калина" (Бугрин) - ДЮСШ "Верес" (Рівне) - 2 - 0, "Полісся" (Малятин) - КОЛІФКС (Костопіль) - 4 – 4

Організатори турніру з Рівненської обласної федерації футболу центральний поєдинок всього турніру між ОДЕКом та ФК «Малинськ» запланували останнім матчем Меморіалу, логічно передбачаючи, що саме в ньому визначиться його переможець. Проте такого очікуваного протистояння двох кращих клубів Рівненщини глядачі не побачили – команда з Березнівщини віддала перевагу грі у півфіналі на Львівщині, де проходить турнір пам’яті Ернеста Юста.

Таким чином, оржівський ОДЕК став переможцем Меморіалу Володимира Шморгуна 2018. Друге місце несподівано посіла бугринська «Калина». Більше того, до останнього матчу переможець другої обласної ліги 2017 року цілком реально розраховував на першу сходинку у підсумковій турнірній таблиці. Як і в минулому році, третім на Меморіалі став ФК «Малинськ», який сенсаційно поступився бугринцям у передостанньому турі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На футбольному Меморіалі Шморгуна відіграли більшу частину групового етапу

Зимову першість Рівного з футболу виграла у суботу команда «Понеділок»



Відзначимо, що команді з Березнівщини не вдалося у день народження свого тренера Богдана Самардака зробити подарунок своєму коучу на іншому турнірі. Чинний чемпіон Львівщини «Миколаїв» переміг у півфіналі Меморіалу Ернеста Юста на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках ФК «Малинськ» 2:0 і тепер у вирішальному двобої поміряється силами з чинним володарем Кубка Львівщини - «Юністю» з Верхньої Білки, яка здолала в 1/2 фіналу турніру стрийську «Скалу» (1:0). Героєм протистояння з малинським клубом став найкращий бомбардир минулорічного розіграшу Прем’єр-ліги Львівської області Ігор Балух, котрий оформив дубль. За хвилину до завершення основного часу першого тайму, що пройшов за рівної гри, він замкнув головою навіс партнера під час кутового. Друга половина поєдинку була за миколаївцями. На 75-ій хвилині Балух подвоїв перевагу своєї команди, реалізувавши пенальті.

У Рівному, в парку імені Тараса Шевченка, пройшли чергові поєдинки IX Меморіалу Леоніда Молчановського.

4 тур, 24.03, субота,
"Калина-2" - ФК "Гоща-Агат" 2:1, "Агат" - "Славія" 1:4, "Продторгобладнання" - ХФК "Надія" 2:1, "Ветеран" - "Рівес" 2:5

5 тур, 25.03, неділя,
"Славія" - "Ветеран" 4:1, "Калина-2" - "Рівес" 2:0, "Агат" - "Продторгобладнання" 5:2, ФК "Гоща-Агат" - ХФК "Надія" 5:5







На правах реклами