Ми у Facebook
29.04.2018, 15:02

На Рівненщині ледь не вибухнули газові балони

У сіботу, 28 квітня, о 01:23 рятувальникам повідомили про пожежу в Дубровиці по вулиці Молодіжній.
Вогнеборці встановили, що вогонь охопив дах цегляного гаража. В гаражі знаходиться легковий автомобіль, а ворота гаража підперті трактором. Подавши ствол на гасіння пожежі та збивши полум’я, рятувальники разом з небайдужими громадянами виштовхали трактор з території господарства. Розблокувавши двері гаражу, виштовхали з гаража автомобіль марки Nissan Sunny. Господар повідомив рятувальників, що на горищі гаража зберігаються 3 балони для скрапленого газу.



Один з балонів, до приїзду рятувальників розірвався тому є загроза подальших вибухів балонів. Через щільну забудову при можливому вибуху існувала реальна загроза поширення вогню на житловий будинок та на сусідні споруди. Тому було прийнято рішення залучити до ліквідації пожежі резервний караул вогнеборців. На гасіння пожежі рятувальники подали два водяні стволи. Під час гасіння пожежі балони зі скрапленим газом були винесені на безпечну відстань, та охолоджені.



В результаті пожежі вогоеь пошкодив стіни, перекриття на площі 40 м2, та знищено дах на площі 72 м2 господарської будівлі. Врятоували житловий будинок та автомобіль Nissan Sunny.

На Рівненщині вилучили патрони і гранату [+Фото]

Травмованих та загиблих в наслідок пожежі немає.

Причина пожежі та сума завданих збитків наразі встановлюється.





На правах реклами