Ми у Facebook
03.05.2018, 14:31

Українська співачка Алєся Давидова: "Не бійтеся запалювати зорі!"

Її пісні - це щось завжди особливе, адже проймають до глибини душі. Її пісні, такі, як і вона сама - щирі, відкриті та з вірою в те, що все вдасться! Це все про відому співачку Алєсю Давидову, яка нещодавно презентувала світу новий кліп "Сирота".
Ми вирішили поспілкуватися з співачкою, щоб дізнатися її секрет успіху, останню відеороботу та плани щодо концертної діяльності.

- Приємно бачити поряд з собою українську співачку, за плечима якої вже випущений альбом, декілька відеокліпів, які транслюються на музичних теле- та інтернет-каналах, а також ви активно концертуєте. Чому Алєся Давидова обрала саме такий життєвий шлях, чому ваше життя - це саме музика?

- Ви праві, що музика - це дійсно моє життя. Адже тільки так, в музиці, я можу бути абсолютно щирою, проявитися повно та відверто. Музика для мене - це не тимчасове явище, це невід'ємна частина мене. Скільки себе пам'ятаю, стільки я - музика.




- Наскільки мені відомо, ви самі пишете тексти пісень? Це правда?


- Так, і в цьому мій кайф. Мої пісні - це мої історії, засновані на реальних подіях. Хтось розділяє радість чи біль з друзями, близькими, хтось виплескує в спортзалі, хтось - в алкоголі, я виговорююсь в своїх піснях, віршах...

- А який шлях проходять тексти до того, щоб перетворитися на пісні?

- Це дуже тонкий і інтимний процес. Коли вже є готовий текст і я розумію, що пора йому стати піснею, віддаю його Наталії Мельничук. Вона - композитор, яка тонко вловлює мої букви і відчуває їх своїми нотами. І якщо на початку я намагалась пояснити їй настрій, колір, тональність майбутньої пісні, то зараз я просто віддаю текст і знаю, що коли Наталі буде розказувати його через клавіші, я буду плакати. Також разом ми концертуємо, творимо...

- Для кого ваші пісні? Хто ваша аудиторія?

- Моя музика для тих, хто не боїться: не боїться любити, не боїться програти, не боїться плакати, літати, починати... Одним словом для тих, хто не боїться жити...



- Пісні для тих, хто не боїться... А чого боїться Давидова?

- Пустоти... порожніх очей, нещирих емоцій, слів і обіцянок...

- Остання ваша відеоробота - кліп "Сирота", про що вона, де можна побачити?

- "Сирота" - це моя дуже особиста історія. І коли вона проходила всі етапи еволюції - одягалась в музику, аранжування, відеоісторію - я помітила, що вона ставала дуже близькою для тих, хто так чи інакше був причетний до її розвитку.
Я впевнена, що кожен знайде своє в цій історії. Там нема нічого видуманого і притягнутого. Це життя - іноді воно буває таким і кохання іноді болить. Тут не розкажеш все буквами, треба дивитися і відчувати. Відеокліп вже є на ютуб каналі Ello - ДИВИТИСЯ КЛІП. Пізніше він з'явиться і на музичних телеканалах.



- А де можна вас побачити і почути? Я маю на увазі концерти.

- 2018 рік почався активною концертною діяльністю по різних містах України. На офіційних сторінках в соціальних мережах завжди є концертний графік, афіші, фотозвіти виступів. Там завжди є свіжа інформація, тому читайте і до зустрічі на концертах.



- Як готуєтесь до виходу на сцену? Хвилюєтесь чи вже ні, адже досвід дається взнаки?

- Я боюсь щоразу перед виходом на сцену. Але боюсь мовчки, щоб ніхто цього не помітив, бо я маю задати настрій, колір, тональність на цілий концерт. Але через 2-3 пісні страх зникає і чим більше я кайфую, тим більше кайфує мій глядач. І коли це все зливається у спільні емоції, оце і є та віддача, за якою артист виходить на сцену, віддача за гори репетицій, взлетів і падінь.

- Нашим читачам було б цікаво дізнатися, яка вона - формула успіху від Давидової.

- Самовіддача і віра! Часто чую, як жаліються, типу нічого не виходить, не досягається мета. Якщо ти віддаєш себе, свій час, думки своїй справі і щодня для цього щось робиш, фідбек буде обов'язково, знайдуться сили, люди, які будуть дихати з тобою одним бажанням. Мене часто запитують: "А якщо ти не досягнеш бажаного результату, ти ж стільки тратиш часу, сил на це?". На що я відповідаю: "Друзі, я знаю і бачу свою вершину, я йду до неї щодня і вірю, що дістануся завтра, а сьогодні я кайфую від самого процесу, від шляху. Вірте -це велика сила".



- І наостанок- побажання для наших читачів - тим, хто теж на шляху власної реалізації, тим, хто слідкує за вашою кар'єрою.

- Не бійтеся запалювати зорі і вірте в себе!!







На правах реклами