В Україні з’явився сервіс для моніторингу цін на продукти
Для статистики сайт автоматично збирає дані з відкритих джерел – Держкомстату, Нацбанку, Світового банку, Євростату, а також фіксує щоденну динаміку цін на товари за даними найбільших онлайн-супермаркетів.

Зокрема, це мука, буряк, капуста, картопля, ковбаси, крупи гречані, курятина, макарони, масло, молоко, морква, олія, рис, сало, свинина, сир м’який, сметана, хліб житній, хліб пшеничний, цибуля, цукор, яйця, яловичина (https://regulation.gov.ua/inflation/).
Також на сайті можна порівняти ціни продуктів за різні періоди і в різних регіонах (https://regulation.gov.ua/inflation/apps/overview/).

Чим відрізняється фторопласт від інших видів пластику

Фторопласт не використовують «просто так» — його обирають, коли інші матеріали не витримують умови експлуатації. Він дорогий у порівнянні з поліетиленом або поліамідом. Наприклад, якщо розглянути товари від ТОВ ПКФ Електропласт — постачальника кондукційних та електроізоляційних пластиків, фторопластові заголовки будуть приблизно у 2-3 рази дорожчі за інші. Але матеріал є незамінним там, де потрібно поєднання хімічної стійкості, термостабільності й мінімального тертя. Розгляньмо конкретні галузі та чому саме ПТФЕ.
переглядів: 321
На частині вулиць Рівного можливе ускладення рух

У Рівному тривають дорожні роботи: можливе ускладнення руху транспорту на деяких вулицях
переглядів: 461
Прогноз погоди на Рівненщині у вівторок, 7 травня

Синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів.
переглядів: 396
Як урізноманітнити інтимне життя: поради для пари
Інтимне життя — одна з найважливіших частин будь-яких стосунків, і його значення важко переоцінити. Часом стосунки можуть потрапляти в рутину, коли звичка бере верх над емоціями, а близькість з партнером стає менш інтенсивною. Щоб уникнути монотонності, варто активно працювати над збереженням тепла та пристрасті в стосунках. Іноді навіть невеликі зміни можуть додати нового вогню та інтересу.
переглядів: 172
Рецепт ідеального бісквіту: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 428