Ми у Facebook
23.07.2018, 14:38

На Рівненщині молодик вкрав скриньку для пожертв важкохворій жінці

Фото ілюстративне

Слідчі готують матеріали для повідомлення про підозру у скоєнні грабежу мешканцю Дубно, який відкрито заволодів благодійними коштами з прилавку кафе.
Гроші на лікування важкохворої 25-річної дубенчанки збирають у всьому місті. Так, скринька для пожертв стояла і в одному з кафе на вулиці Кирила і Мефодія. 15 липня до приміщення розважального закладу зайшов нетверезий молодик. Він побачив прозору коробку з грішми, схопив її та поспіхом залишив приміщення. Продавець намагалася зупинити зловмисника та просила поставити скриньку на місце, однак він не реагував.

У Рівному чоловік намагався передати наркотики у СІЗО [+Фото]

Дубенські оперативники за лічені години встановили особу зловмисника. Ним виявися 24-річний місцевий житель, який зізнався у скоєному. Награбовані близько 200 гривень він витратив на власні потреби, а скриньку викинув.

«За фактом відкритого викрадення чужого майна у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Дубенського відділу поліції Юрій Семеренко. — Слідчі готують матеріали для повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні грабежу. За скоєне чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.





На правах реклами