Ми у Facebook
13.08.2018, 07:30

Сонник. Якщо сниться мама

Що може означати сон, в якому ми бачимо свою матір або розмовляємо з нею...
Сон про найближчу та найріднішу у світі людину може мати багато тлумачень. Важливе значення мають деталі і й емоції. Іноді такий сон може заспокоїти чи про щось попередити. А то й дуже налякати, бо ми підсвідомо непокоїмося про здоров’я матусі чи відчуваємо якусь тривогу.

Поява матері уві сні пророчить майбутнє вашої родини, тому дуже важливо звернути увагу на деталі та картинки сну, вигляд та настрій мами.

Якщо маму бачите такою, якою вона є у дійсності, ще й займається звичними справами, це означає, що ваші родинні справи стабільні, все під контролем, і найближчим часом серйозних змін не очікується.

Бачити маму веселою та щасливою, а також молодою та красивою означає швидке й успішне здійснення планів. Для підприємців – прогрес у бізнесі, зростання прибутків.

Якщо мама уві сні плаче – попередження про якісь серйозні проблеми або можлива сварка з коханою людиною.

Якщо матір наснилася молодій заміжній жінці – гарний знак про щасливе подружнє життя. Але якщо мама сварить – треба братися за розум і не бути такою легковажною.

Якщо матір бачить уві сні молодий одружений чоловік – нагадування про те, що дуже мало дбає про свою матів і давно її не провідував чи не дзвонив.

Розмовляти з мамою уві сні – спробуйте згадати тему розмови й звернути особливу увагу на цю проблему.

Якщо сниться, що мама хвора і лежить в лікарні – дуже тривожний сон. Але якщо уві сні бачите хвору матусю вдома – завдяки підтримці та турботі люблячих рідних вона одужає. Для бізнесменів сон про хвору матір може означати фінансові проблеми та підступи конкурентів.

Бачити уві сні вже покійну маму – відчувати сильну потребу і моральній підтримці та турботі.

Якщо покійна матір уві сні кличе за собою і простягає руки – це дуже тривожний знак.

Якщо дівчині чи молодій жінці сниться, що вона розмовляє з мамою, якої вже немає серед живих, це означає тяжкі докори сумління через те, що мало приділяла уваги матусі, коли та була ще живою.

Сонник. Якщо сняться батьки

Сонник. Якщо сняться покійні родичі

Сонник на кожен день тижня

Місячний календар: коли сон - віщий, а коли - маячня?

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами