Ми у Facebook
12.09.2018, 13:20

Школярі з Рівненщини вибороли друге місце на Всеукраїнському турнірі "Юний бджоляр" [+Фото]

З 08 по 09 вересня 2018 року у Києві Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Спілкою пасічників України провів ІІ Всеукраїнський турнір „Юний бджоляр”.
Учасники заходу – вихованці творчих учнівських об’єднань з бджільництва з різних регіонів України. Юні бджолярі презентували свої бджільницькі господарства, змагалися у теоретичних і практичних конкурсах, спілкувалися з фахівцями і майстрами.



Рівненську область представили: Шпараговський Богдан, Куцель Максим, Шехтер Михайло, вихованці гуртка „Юні бджолярі” комунального закладу „Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради, керівник Омельчук Олександр.

1 вересня 2018 року в Рівненському інституті Київського університету права НАН України відбулась посвята першокурсників в студенти



На виставку вони представили свої напрацювання: пристосування та пасічний реманент, продукти бджільництва зі станційної пасіки, презентували свої науково-дослідницькі досягнення у сфері бджільництва, показали високий рівень знань та умінь у теоретичних та практичних конкурсах.



За результатами турніру команда Рівненщини посіла ІІ місце.

За матерілами Управління освіти і науки Рівненської ОДА.





На правах реклами