Ми у Facebook
12.09.2018, 11:03

Сьогодні День ангела в Олександрів

12 вересня, 5 і 12 жовтня, 19 листопада, 25 грудня, 26 й 29 березня, 2 квітня, 6 і 31 травня, 26 червня, 17 липня... і ще багато днів у році свої іменини святкують чоловіки на ймення Олександр.
Значення: «Захисник людей»

Походження: Ім'я походить від грецьких слів, «алекс» - захисник і «андрос» - чоловік.

Характер: У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки.

Олександри наполегливо домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здатних людей, довіряючи їм самі складні справи. Мають репутацію справедливих людей.

Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Одне з уразливих місць Сашка - слабкість до вина. У стані сп'яніння втрачають над собою контроль, починають хвалитися і прагнути випередити партнерів по застіллю. Але деякі серйозні події в житті рідних і близьких можуть назавжди відвернути Сашка від захоплення спиртним.

Схильний мріяти про любов, а не любити. У стосунках з жінками Олександр, перш за все, прагне бути чарівним. Рідко зустрінеш такого привітного і чарівного чоловіка, як Олександр. Подати руку, допомогти надіти пальто, купити букет квітів - це у нього увійшло в звичку. Головна ж зброя Олександра - комплімент. Ні, Олександр не грає, він і справді вірить в щирість своїх компліментів, так само як і в щирість своїх зізнань у коханні. Біда в тому, що, присягнувшись любити вічно, Олександр через деякий час з таким же запалом і вірою в почуття, яке охопило його, буде клястись іншій жінці.

Народжені влітку Олександри особливо сильно люблять дітей, як своїх, так і чужих. Народжені в інший час року у відносинах з дітьми більш стримані.

Складними натурами є Олександри по-батькові Миколайович, Владиславович, Дмитрович, Олегович, Борисович, Семенович.





На правах реклами