Ми у Facebook
22.09.2018, 07:30

Сонник. Якщо сниться автомобіль

Що може означати сон, в якому ми бачимо машину або їдемо на авто.
Сни про автомобілі, особливо якщо ви бачите себе за кермом авто, часто свідчать про ділову активність, прогрес, успіхи чи невдачі у справах.

Якщо вам наснилось, що їдете на машині, швидше за все, відчуваєте якийсь внутрішній неспокій, бажання внести в своє життя суттєві зміни.

Бути за вермом і їхати на великій швидкості – швидко рухатись до своєї мети або ж, навпаки, тікати від якоїсь небезпеки чи проблеми.

Їхати в автомобілі уві сні може означати й попередження про неприємності, спричинені поведінкою знайомої людини.

Якщо уві сні потрапити в аварію – знак того, що очікуваного задоволення чи насолоди не отримаєте; або ж такий сон є попередженням про неприємності на роботі.

Якщо ви їдете в машині й вам дивом вдається уникнути аварії, зіткнення з іншою машиною, деревом, стовбом, це означає, що з реальними життєвими проблемами ви впораєтесь, не піддастеся на провокації конкурентів і не потрапите на гачок аферистів.

Відпустити гальма – втратити самоконтроль чи контроль над подіями.

На ходу вилетіти чи випасти з машини – неприємні новини.

Купувати машину – хороший сон, вам вдасться відновити своє становище; продавати авто – поганий знак, до неприємних змін у житті.

Якщо дівчина чи молода жінка бачить уві сні, як вона шукає таксі, або в неї вкрали авто, на неї чекає любовне розчарування.

Сонник. До чого сниться ключ
Сонник. Якщо сниться сніг
Сонник. Якщо сниться любовне побачення
Сонник на кожен день тижня - коли найкрасивіші та віщі сни

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами