Ми у Facebook
09.10.2018, 17:28

За кілька днів у Рівному відбудеться "Кобзарсько-лірницька Покрова"

Фестиваль відбуватиметься уже вп’яте
В місті Рівне 12-14 жовтня цього року проходитиме П’ятий міжнародний фестиваль «Кобзарсько-лірницька Покрова» в рамках проекту ЕтноРівне, що покликаний відродити традиції лірництва й кобзарства на Поліссі і Волині. У ньому візьмуть участь кращі лірники й кобзарі з багатьох регіонів України та гості з Польщі, Німеччини та Білорусі . Фестиваль приурочений до Свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України , українського козацтва та 76-річниці УПА.

Скільки вихідних буде у жовтні



У програмі фестивалю: відкриття, Святковий концерт у Свято-Покровському кафедральному соборі, заключний концерт на Майдані Незалежності, майстер-класи, презентації компакт-дисків лірників і кобзарів, колекції лір , танці під ліру, та безпосередньо лірникування і кобзарювання.
Фестиваль проходитиме за підтримки Рівненської міської ради та Рівненського міськвиконкому.

Молоді автори Рівненщини мають шанс надрукувати свої доробки





Засновниками та організаторами фестивалю є: Управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому, Рівненський міський Палац дітей та молоді, Етнокультурний центр Рівненського ПДМ та ГО «Молодіжне творче об’єднання «Древлянські джерела».




Співорганізаторами фестивалю є: Рівненська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату, Рівненське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, Київський кобзарський та Львівський лірницький цехи.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ