Ми у Facebook
31.10.2018, 16:00

Хто став новим власником ТОВ “Рівнетеплоенерго” (+ДОСЬЄ)

фото uabio.org.

Стало відомо, хто отримав вплив на теплопостачальну галузь в Рівному.
Як повідомляло ОГО, сьогодні, 31 жовтня, на спільній прес-конференції міського голови Рівного Володимира Хомка і нового інвестора ТОВ «Рівнетеплоенерго» Івана Надєїна.

Новий власник «Рівнетеплоенерго» наголосив, що на підприємстві працюватиме кістяк команди разом зі Степаном Коропецьким, який добре розуміється на проблемах житлово-комунального господарства і працює в компанії з моменту її створення. Директором підприємства призначено Олександра Корчинського, який багато років успішно керував одним з найбільших енергетичних підприємств України.

Змінився власник ТОВ «Рівнетеплоенерго» . Що буде далі

фото uabio.org.
фото uabio.org.


Іван Надєїн, засновник групи компаній Укртепло.


Дата народження: 4 лютого 1983 р.

Освіта:

В 2004 році закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка. В 2009 році — здобув науковий ступінь кандидата філософських наук.

Посади:

З 2004 по 2006 рік очолював компанію «Український правовий дім». З 2007 по 2009 рік — директор проектно-будівельної компанії «ЗЕНАКО».
В 2009 році був обраний головою Української асоціації виробників альтернативного твердого палива. В 2011 році став ініціатором та ідеологом громадської організації «Комітет енергетичної незалежності України», мета якої — створення умов для реалізації енергетичного потенціалу України і диверсифікації джерел енергопостачання, що дозволить знизити ціну на енергоносії для населення та провести реформу на ринку житлово-комунальних послуг.

З 2011 року голова наглядової ради групи компаній УКРТЕПЛО – вертикально інтегрована компанія від вирощування енергетичних культур, виробництво теплогенеруючого обладнання та продаж теплової енергії для заміщення природного газу.

Біографія взята зі сторінки Біоенергетичної асоціації України, uabio.org.





На правах реклами