Ми у Facebook
10.11.2018, 14:01

Врятуйте життя: хлопцю з Рівненщини потрібна операція

8 листопада Дмитрові Якубцю зі Здолбунова виповнилося шістнадцять. Останні роки він бореться з важким недугом і, щоб вижити, потребує пересадки нирок. Операцію готові зробити за кордоном, але сума коштів, яку потрібно для цього зібрати, - непідйомна для родини.
Діма, як називають його рідні, - учень гімназії. Проблеми з нирками у дитини почалися давно, поте лікарі спершу думали, що в органах – лише кіста.

Діагноз хлопцю поставили лікарі німецької клініки у місті Гейдельберг, а потім підтвердили у Національному інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова у Києві: хронічна ниркова недостатність 4 ступеня, полікістоз нирок, фокально-сегментарний гломерулосклероз та Anca-асоційований васкуліт.



Хлопцю потрібна пересадка нирок, яку можуть зробити у Білорусі. Вартість операції – 65 тис. євро.

Мама Діми, Тетяна Якубець, має ще дві маленькі доньки. Зібрати всю суму для неї – непосильно. Вона працює бухгалтером, ввечері таксує, а вночі ще вишиває на замовлення, проте сума занадто велика, а часу у хлопця мало…



Усіх, хто може долучитися до порятунку Дмитра, рідні та друзі родини благають допомогти. Кошти на лікування дитини можна перерахувати на картку ПриватБанку мами, Якубець Тетяни Миколаївни:

5167 9855 6118 3732

Тел. жінки: +38 067 336 78 51.

Джерело - www.rivnepost.rv.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ