Ми у Facebook
13.11.2018, 08:00

Митний експеримент: на рівненські дороги додали 44 мільйони

Ремонт траси державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів

Загалом за попередні два роки від митного експерименту на дороги державного значення в області спрямували більше 190 мільйонів гривень. Ці гроші служба автомобільних доріг в Рівненській області зосередила на відновлення важливих трас країни.
Ще 8 ділянок доріг державного значення розпочнуть відновлювати на Рівненщині
Додаткові 44 мільйони гривень на їх ремонт спрямували в рамках митного експерименту. Погодження переліку об’єктів відбулося на бюджетному комітеті Верховної Ради України.

Як розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір: "Додатково затвердили шість ділянок траси державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів. Зокрема, цьогоріч розпочнуть ремонтувати відрізок дороги від населеного пункту Данчиміст до Яринівки, 1,5 кілометри від Олександрійської об’їзної та 4 км в сторону Острога. Новим асфальтом з’єднають ділянку від Костополя до Любомирки, додадуть коштів на ділянку біля Грем’ячогота Здовбиці. Додаткове фінансування отримає державна дорога КПП «Прикладники»-Зарічне-Дубровиця, профінансують і ділянку «Городок-Рудка», що у Володимирецькому районі", - зауважив посадовець.

У 2017 році здали в експлуатацію два великі відрізки дороги на напрямку Рівне-Городище-Старокостянтинів. Цьогоріч «митні» кошти спрямували на 7 відрізків цієї ж магістралі, а також на ремонт автодороги біля міжнародного пункту пропуску «Городище».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Сезон ремонтів доріг: які автошляхи на Рівненщині оновлять у цьому році?

У скільки мільйонів обійдеться ремонт доріг Рівного?

На Рівненщині уже розпочали “експериментальний” ремонт доріг (+ФОТО)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ