Ми у Facebook
06.01.2019, 10:40

Куди мешканці Рівненщини можуть поскаржитися на водія маршрутки

Фото: firtka.if.ua

Іноді люди звертаються із скаргами на водіїв міжміських автобусів.
Аби захистити свої права, пасажирам слід здійснити кілька простих кроків.

В Україні діє постанова Кабінету Міністрів України 1184-2007-п від 26.09.2007 "Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту". В частині другій "Перевезення пасажирів автобусами" зазначається, що в салоні автобуса повинні розміщуватися відомості про перевізника та страховика (найменування, адреса і телефон).


Аби захистити свої права, потрібно звернутися зі скаргою в управління Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) в Рівненській області. Як повідомили фахівці управління, у скарзі потрібно повідомити наступні дані: прізвище, ім’я та по-батькові перевізника, номер рейсу, державний реєстраційний номер транспортного засобу. Також не зайвим буде запам’ятати дату, час та місце, де стався інцидент з водієм. Необхідно врахувати, що скарги приймаються письмово на перевізників, які працюють на приміських та міжміських маршрутах в межах Рівненської області. Скаргу можна надіслати листом або принести особисто.

Адреса управління Укртрансбезпеки у Рівненській області: 33013, м.Рівне, вулиця Небесної Сотні, 34. Начальник управління Коваленко Микола Васильович, номер телефону (0362) 26-57-39. Більше інформації також можна дізнатися за телефоном: (0362) 26-66-96.

Адреса сторінки управління у мережі Фейсбук: facebook.com/dsbt.rivne.reg/
Адреса сторінки Державної служби України з безпеки на транспорті: dsbt.gov.ua/





На правах реклами